A Képzett Ingatlanközvetítői Hálózat egyik célja, hogy munkatársainak olyan kedvező feltételeket tudjon biztosítani, amellyel elérhetik személyes vágyaikat, hosszútávon valódi biztonságban érezhessék magukat, és valóban elérjék a szellemi és anyagi függetlenségüket.

Miért jársz jól, ha hozzánk jelentkezel?

  • Akár napi 4-6 órában is lehet nálunk dolgozni!
  • Nincs megkülönböztetés, 18 évtől az érett és tapasztalt nyugdíjasokig bárkit szívesen látunk a csapatunkba.
  • Mi egy új rendszerű ingatlanközvetítői hálózat vagyunk. Teljesen máshogy dolgozunk, mint más ingatlanirodák.
  • Legrosszabb esetben is számolhatsz havonta 1 ingatlan eladással. Az átlagáron számolva 600.000 – 1.000.000 Ft jutalék, attól függően, hogy a lakhelyeden milyen magasak az ingatlanárak.

További előnyök:

  • Persze, hamarosan a barátaid is majd hozzánk szeretnének jönni dolgozni, amikor azt látják, hogy jól megy Neked. Amint belép rajtad keresztül a cégbe egy munkatárs, Te rögtön kapsz jutalékot abból, amit ő a cégnek hoz.
  • Átlagbevételeket számolva ez Neked egy ember után havonta 50 ezer forint. 1-2 hónap alatt lesz 5-10 barátod, aki nálunk fog dolgozni. Tekintsd ezt úgy, mintha lenne valamilyen fajta havi rendszeres jövedelmed.
  • Ezeken kívül tekintélyes mennyiségű bevételt szerzünk abból, hogy az ügyfeleknek általunk ajánlott szakemberek jutalékot fizetnek az ügyfeleinknek adott szolgáltatásaik után. Ilyen a hitelügyintézés, ügyvédi munka, energetikai tanúsítványkészítés, értékbecslés, stb

Miért az ingatlanpiac?

Az ingatlanpiac az egyik legnagyobb bevételt hozó befektetési forma. Az emberek legnagyobb értékű vagyontárgyának eladásából mindig magasabb jutalékot szereztek meg az ezzel foglalkozó szakemberek, mint a kisebb vagyontárgyak értékesítésével.  

Az ingatlanpiacon mindig sok pénz áramlik át, és a szakmában dolgozó szorgalmas emberek jól keresnek. Ugyanakkor munkánkkal hatalmas segítséget adunk az eladóknak és a vevőknek!

Mi azt valljuk, hogy az ügyfeleknek adott segítség és a bevételünk nagysága mindig arányban vannak. Így olyan kollégát veszünk magunk közé, aki szereti az embereket és szereti segíteni őket.

Váltsd valóra az álmaidat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, keress bennünket a részletekért!
KAPCSOLAT