0 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Zalakomárban eladó egy remek családi ház alkalmi áron! (Hivatkozási szám: 1960)

8751 Zalakomár, +36 30 579-6257
  • alapterület: 160
  • telek mérete: 2532
  • szobaszám: 6
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagycsaládosok figyelmébe ajánlom elsősorban ezt az ingatlant, hiszen bőséges a helykínálat, valamint rendelkezik egy nagy udvarral is.
Az ingatlan alkalmas két generációs lakóház kialakításához is. A két teljesen különálló élettér létrehozásával esetlegesen kiadásban is gondolkodhat. Így plusz bevételre tehet szert a család. Nekem különösen tetszik, hogy bőven jut természetes fény minden helyiségbe, az elrendezése is tökéletes, mert minden szoba külön nyílik és kielégítő életteret ad használójának. Ne feledkezzünk meg a remek nappaliról sem, ami a hétköznapi filmezések, és beszélgetések helyszínét tökéletesen szolgáltatja, így a család központi helyszíne lehet. A hátsókert mérete több mint kielégítő, itt helyet foglal többek között tároló mellék épület, fúrt kút, kerti tó, állattartásra alkalmas karám, valamint egy dupla garázs is. A téli hideg idején gázkazán hivatott szolgáltatni a kellemes hőmérsékletet. A melegvíz előállításáról gázkazán gondoskodik, mely éjszakai áramról működik. A nyílászárók fából készültek, dupla üveggel vannak ellátva. A födém beton, a tető szerkezet kiváló állapotban van. A fürdőszoba felújítása megkezdődött, melynek burkolása az új tulajdonosra vár. További előnyként említhető, hogy az ingatlan pár száz méteres vonzáskörzetében található egy pékség, posta, művelődési ház, vegyesbolt, orvosi rendelő és patika is. A Balaton több irányból is megközelíthető, legyen szó Balatonmáriafürdőről vagy Keszthelyről, autóval 15-20 perc alatt elérhető a part. A Kisbalaton és a Bivalyrezervátum 3 kilóméteres vonzáskörzetben helyezkedik el.
Nekem nagyon tetszik ez a fantasztikus adottságú ház, mert nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy nyugodt élethez. Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.