82.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Abdán 170 nm-es, dupla komfortos családi ház szaunával, garázzsal és nagy műhellyel eladó! (Hivatkozási szám: 4011)

9151 Abda, +36 20 244-6776
 • alapterület: 170
 • telek mérete: 825
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • cserépkályha-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagyon jó áron eladó Abdán ez a 170 nm-es 3 szoba+nappali+konyha és étkezős, dupla komfortos családi ház szaunával, garázzsal és nagy műhellyel!

Elsősorban olyan vállalkozónak ajánlom ezt az ingatlant, akinek nem csak az a szempontja, hogy a ház, amit megvesz szép és tágas legyen, hanem megfelelően nagy műhelye vagy raktára is legyen hozzá. (Itt a tégla építésű 60 nm-es műhely mögött még egy kb. 80 nm-es könnyűszerkezetes melléképület is található.) Ha pedig Ön nem vállalkozó, de úgy látja, hogy a jelenleg műhelyként funkcionáló melléképületet lakhatóvá akarja tenni, akkor akár 2 vagy 3 szobát is kialakíthat itt (60 nm-en), és ennek az épületnek saját vegyes tüzelésű kazánja is van.

Amikor belép a házba a hatalmas nappali fogadja, aminek egyik különlegessége az intarziás keményfa parketta, a másik pedig a cserépkályha, ami a padlófűtés mellett téli estéken nagyon hangulatos és romantikus azzal a meleggel, amit magából áraszt. Az étkező hatalmas keményfa asztala körül akár egy 6 tagú család is kényelmesen tud étkezni, hely van bőven. A 2 színű fa lambéria pedig tovább növeli a varázsát ennek az étkezőnek. Kisebb szinteltolással, valamivel lejjebb található még egy szoba, ami most dolgozó szobaként funkcionál, de igény szerint akár garázsnak vagy üzletnek is át lehet könnyedén alakítani. Itt található még egy gyönyörű szauna, egy zuhanyzó WC-vel és a mosókonyha. Innen lehet lemenni a pincébe is, ami 42 nm-es.

Az emeleten két szoba és egy ízlésesen kialakított fürdő+WC található. Ha ennyi szoba esetleg nem lenne elegendő, a tetőtérben még legalább 2 szobát kényelmesen ki leget alakítani.

A ház 2020 óta több lépcsőben lett felújítva. Kondenzációs gázkazán biztosítja a meleget. A földszinten mindenhol és az emeleti fürdőben padlófűtés adja a meleget. Az emeleti 2 szobában radiátorok fűtenek. A meleg vizet a konyha és a fürdők számára villanybojlerek biztosítják. Az épület 10 cm külső szigetelést és 15 cm padlástéri szigetelést kapott. Ugyan a ház még nincs beszínezve, viszont így Ön a saját ízlésének megfelelő színűre csináltathatja ezt meg.

A kert hangulatát nem csak a gyümölcsfák biztosítják, hanem a szabadtéri sütéshez készített grillező is. Amikor kellemes az időjárás, remek kerti partikat lehet itt rendezni. Engem épp az ragadott magával ezzel az ingatlannal kapcsolatban, hogy olyan sok lehetőséget rejt, illetve biztosít új tulajdonosa számára.

Ebben a házban megtalálhatja számítását családjának és vállalkozásának egyaránt.

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a lakás!

Koczkás József
 • +36 20 244-xxxx Megmutat