25.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Azonnal költözhető, szépen felújított erkélyes lakás a Vizslaparknál (Hivatkozási szám: 4051)

8900 Zalaegerszeg, Belváros +36 30 267-6032
 • alapterület: 46
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 0
 • emelet: 7
 • épület szintjei: 10
 • van lift
 • igen
 • belső szintek száma: 10
 • panel
 • házközponti fűtésű
 • parkolás utcán fizetős

INGATLAN LEÍRÁSA

Kényelmes, igényes kis lakást keres Zalaegerszegen, és szívesen gyönyörködne a panorámában az erkélyről? Sürgős a költözés, és örülne, ha nem kellene felújítással bajlódni? Akkor ez az ingatlan Önre vár!

 

Remek helyen lévő, világos lakás eladó a vármegyeszékhely belvárosában, egy tízemeletes társasház 7. emeletén. Az ingatlan ideális otthona lehet egyedülállóknak, fiatal párnak vagy akár kisgyerekes családnak is. A tágas szobából ugyanis kis munkával könnyedén leválasztható egy hálósarok. A lakásba belépve egy viszonylag széles előtérbe érkezünk, ahonnan balra nyílik a kényelmes fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel. Egyenesen tovább haladva a szépen bebútorozott konyha következik étkezővel, jobbra pedig a szobába jutunk, ami kellően nagy és a keleti tájolás miatt rendkívül világos. Az erkélyről csodálatos kilátásunk nyílik a városra. A magasságnak köszönhetően ide nem hallatszik fel a város zaja, nyugodtan tudunk itthonról dolgozni, pihenni vagy akár vizsgákra készülni. Beépített szekrény a lakásból nem veszi el a helyet, ugyanakkor a lakással épp szemben, a folyosóról nyílik egy saját tároló, ahova rengeteg holmit elrejthetünk.

A földszinten lévő közös kerékpár- és babakocsi tárolót a lakók használhatják. A ház földszintjén kialakításra került a szelektív szemétgyűjtő, így a szelektív hulladékot sem kell a város messzebb lévő pontjain elhelyezett gyűjtőszigetekre elvinni.

 

A lakásban az elektromos és a vízvezetékek ki lettek cserélve, s új burkolatok, radiátorok, nyílászárók kerültek beépítésre. Valamennyi ablak szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt.

A ház költségvetése rendezett, a tulajdonosok a társasházzal szembeni kötelezettségüknek eleget tesznek. A lépcsőház és a ház környezete folyamatosan rendben tartott és gondozott, jövőre az elektromos hálózat cseréje megtörténik az épületben.

A ház körül az utóbbi években több helyen is parkolóhelyek kerültek kialakításra, így a parkolás megoldott, a parkolóbérlet évi 5000 Ft-ba kerül.

 

A társasház a közkedvelt Vizslaparkban áll, ami Zalaegerszeg egyik legnagyobb zöld közparkja. A területet pár éve megújították, így még több növény, rendezett zöldfelületek és hasznos funkciók várják az ide látogatókat. A sport és szabadidős tevékenységeken túl a parkban a kultúra is helyet kapott, több ponton magyar szobrászművészek szobraival találkozhatunk. A park összességében mintegy 6,5 hektárnyi területű, hosszában végig vezet rajta egy kövezett sétány, amit több másik keresztez, és lényegében három részre tagolódik. Déli fele a pihenést szolgálja a nagy zöld rétekkel, dísznövényes fás területekkel, ahol padokon pihenhetünk, beszélgethetünk, de van itt még egy kisebb játszótér, szabadtéri kondipark, rekortán futókör, elkerített kutyafuttató és egy kutya agility park. A mesterséges kisdombon áll a Címerház emlékmű, ami télen szánkódombként is használható.

 

A környéken pezseg az élet, itt garantáltan senki nem fog unatkozni.

 

Ha megtetszett Önnek ez a kiváló lakás, ahova csak be kell húzni a bőröndöket, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla!

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
 • +36 30 267-xxxx Megmutat