5.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Bárban hatalmas 1660 nm-es építési telek, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 4081)

7711 Bár, Szabadság utca +36 70 328-9641
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1660
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Annak ajánlom ezt a telket, aki kedveli a természetet, szereti a kihívásokat és egyedi, saját tervezésű otthont szeretne. Ha már megtervezte, lerajzolta, kigondolta hány szobája, mekkora konyhája, milyen fürdőszobája legyen házának, itt most mindezt valóra válthatja, hiszen az alapoktól a kertrendezésig minden az Ön fantáziáján múlik. 
Egy építkezés a jövőnek szóló beruházás. Engedje hát szabadjára fantáziáját, álmodja meg otthonát és valósítsa meg, ezen a remek telken!
A nagy telek mérete miatt lehetővé teszi, hogy a tulajdonos megtermelje a saját szükségletét húsból, zöldségekből és gyümölcsökből, amivel a költségét csökkentheti.
Erre a telekre akár 2 vagy több házat is építhet, ami biztosítja, hogy gyermekei felnőve immár saját családjukkal is az Ön közvetlen környezetében éljenek. 
A terület nagyon szép, természet közeli, mégis főút mellett van. A forgalom az autópálya megépítését követően már nem megterhelő, így az új tulajdonos egy madárcsicsergéstől hangos, zöld területtel lesz körülvéve. 

Bár község Mohácstól északra, a Duna mentén van, nyugodt, kedves község rendes, dolgos emberekkel. Elérhető innen Mohács, Bátaszék, Szekszárd is. A faluban van rendelő, óvóda, az iskolások a szomszéd településre autóbusszal járnak.

Hívjon és nézze meg, mert amíg nem érezte a hangulatát, nem is tudja, miről maradna le. Azután pedig szeressen bele és  építse meg itt  meg az álomotthonát!

Szűcs Judit
  • +36 70 328-xxxx Megmutat