15.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Bátán csodás, 4 szobás parasztház eladó! (Hivatkozási szám: 4102)

7149 Báta, +36 70 328-9641
  • alapterület: 130
  • telek mérete: 1442
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Az önellátást kedvelő családosok, párok, egyedülállók számára eladó Báta szívében ez a nagy parasztház, amiből vendégház is kialakítható. De vadászoknak, horgászoknak is kiváló, mert Báta természeti környezete csodás lehetőségeket kínál. A ház nagy, mindenkinek lehet saját szobája, illetve alakítható önálló lakrészekké is. A melléképületek alkalmasak étkező, közösségi tér kialakítására, vagy állattartásra attól függően, mi a célja az új tulajdonosnak. Kiváló olyan embereknek, akik állatot szeretnének tartani, az istállókban, ólakban erre lehetőség van. Lovasoknak éden, hiszen a nagy kertben karámot lehet kialakítani, az istállóban boxok is elférnek. Gondoskodást, értő törődést igényel, és csodás családi otthon, vagy vendégház varázsolható belőle, ahol mindenkinek és mindennek megvan a helye, ahol jó lenni, és jó a falu nyugodt csendjében, a természet közelségében pihenni, dolgozni, felnőni.

A házban négy nagy méretű, levegős szoba várja új lakóit olyan elosztással, hogy a szülőknek és a gyerekeknek is lehet külön szobája és egy nagy méretű nappaliban tud összegyűlni a család pihenni, szórakozni, beszélgetni egymással. A konyha klasszikus falusi konyha igazi sparhelttel, ami azért jó, mert a főzéssel be is fűtjük a konyhát, de ha valaki modernizálni szeretne, akkor arra is van mód, mert a házban bent van a földgáz. A konyhából nyílik a fürdő és egy tároló, illetve egy nagy kamra a füstölővel és a padlásfeljáróval. Minden háztartási eszköz elfér, hűvös helyen tudjuk tárolni az élelmiszereket, és a zöldségeket. A háznak ez a része jól alakítható, ha valakinek igénye van modernizálásra. A ház nagyon jó helyen van, a falu központjában, közel a bolt, az autóbuszmegálló, az iskola. A faluban több templom is van, köztük a híres Szent Vér templom, ami zarándokhely. Így a vallásos emberek is megtalálják a hitüknek megfelelő templomot a falun belül. A falu természeti környezete nagyon szép, a Duna, holtág, a falu fölötti dombok, az erdők csodálatosak minden évszakban.

A legjobb a házban az, hogy igazi családi otthon érzése van az embernek, azzal együtt, hogy a családot gazdaságilag is támogatja, hiszen lehetőséget ad termelésre, spórolásra, egészséges életvitelre, saját magunk termelte élelmiszer fogyasztására, és a stresszmentes környezetre.

Ne habozzon, ha egy ilyen életérzésre vágyik, olyan otthonra, ahová mások nyaralni járnak csak.

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

        

Bauernhaus, Selbstversorgerhaus für Familien, Paare, Singles zu verkaufen im Herzen von Báta, dieses große Bauernhaus, das in ein Gästehaus umgewandelt werden kann. Aber es ist auch perfekt für Jäger und Angler, denn die natürliche Umgebung von Báta bietet wunderbare Möglichkeiten. Das Haus ist groß, jeder kann sein eigenes Zimmer haben, oder es kann in separate Wohnungen umgebaut werden. Die Nebengebäude können als Esszimmer, Gemeinschaftsraum oder für die Tierhaltung genutzt werden, je nach den Bedürfnissen des neuen Eigentümers. Hervorragend geeignet für Menschen, die Tiere halten wollen, sind die Ställe und Schuppen. Für Reiter ist es ein Paradies, da der große Garten als Auslauf genutzt werden kann, die Ställe können auch Boxen beherbergen.  Es braucht Pflege und Aufmerksamkeit und kann in ein wunderschönes Familienhaus oder Gästehaus verwandelt werden, wo es für jeden und alles einen Platz gibt, wo es gut ist, zu sein, und wo es gut ist, sich zu entspannen, zu arbeiten und in der Ruhe des Dorfes, nahe der Natur, aufzuwachsen.

Das Haus ist sehr gut im Zentrum des Dorfes gelegen, in der Nähe des Ladens, der Bushaltestelle und der Schule. Im Dorf gibt es mehrere Kirchen, darunter die berühmte Kirche des Heiligen Blutes, die ein Wallfahrtsort ist. Religiöse Menschen können also im Dorf eine Kirche ihres Glaubens finden. Die natürliche Umgebung des Dorfes ist sehr schön, die Donau, die Flussmündung, die Hügel oberhalb des Dorfes und die Wälder sind zu allen Jahreszeiten wunderschön.

Das Beste an dem Haus ist, dass es Ihnen das Gefühl eines echten Familienhauses gibt, zusammen mit der Tatsache, dass es die Familie wirtschaftlich unterstützt, da es Ihnen die Möglichkeit gibt, zu produzieren, Geld zu sparen, einen gesunden Lebensstil zu führen, Lebensmittel zu essen, die Sie selbst angebaut haben und eine stressfreie Umgebung zu genießen.

Zögern Sie nicht, wenn Sie diese Art von Lebensstil wollen, ein Haus, in dem andere nur Urlaub machen.

 

Videó az ingatlanról

Szűcs Judit
  • +36 70 328-xxxx Megmutat