16.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Békéscsabán vállalkozásnak is alkalmas ingatlan eladó! (Hivatkozási szám: 3636)

5600 Békéscsaba, +36 70 419-1391
  • alapterület: 800
  • telek mérete: 900
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha álmai házát úgy képzeli, hogy  szeretne madárcsicsergésre ébredni, de mégsem akar elvonulni a civilizációtól, ne keressen tovább!

Békéscsabán várja Önt ez a hangulatos ház, hogy az Öné legyen!

Ez a ház azok számára kitűnő választás, akik elég határozottak ahhoz, hogy az álmaikat valóra is váltsák. Az ingatlan felújítandó állapotú, ezért újragondolást igényel, de épp ez adja meg lehetőséget, hogy az Ön kreativitása szabadon szárnyalhasson. Nagyon kicsi az esély, hogy pont olyan házat talál, amilyet megálmodott.

Mennyi idejét és energiáját lefoglalná, mire megtalálná – ha egyáltalán megtalálná. Ezért mondom, hogy ne keressen tovább!

 

Ez a ház olyan helyen áll, amilyet Ön is szeretne. A ház világos, délnyugati tájolású és jó elrendezésű, de amennyiben változtatni akar az elrendezésen, a lehetősége megvan rá. Ki tud alakítani amerikai konyhát, össze tud nyitni tereket, ha a mostani elrendezése nem felel meg Önnek.

 

A ház egy 842 nm-es telken áll, ami elég nagy ahhoz, hogy akár több gépkocsi is parkoljon bent és még marad hely terasz és kert létrehozásához is!

 

 

 

Én azt szeretem ebben a házban, hogy olyan helyen van, mintha az ember nyaralóban lenne, minden nap találkozhat a természettel, otthon tiszta levegő, csend és nyugalom várja a mindennapok fogataga után. A gyerekek jót játszhatnak a kertben, Ön relaxálhat a teraszon vagy sétálhatnak egyet az erdőben.

 

Hívjon, ha el tudja képzelni magát és családját egy ilyen környezetben és érdekli ez a ház! Nem Ön az egyetlen, aki ilyen helyen szeretne lakni, ezért ne habozzon, hogy megvegye, ne maradjon le róla!

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Bora Mónika
  • +36 70 419-xxxx Megmutat