46.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Családi ház csodás panorámával (Hivatkozási szám: 4028)

3531 Miskolc, Győri kapu +36 70 454-9294
  • alapterület: 237
  • telek mérete: 1183
  • szobaszám: 5
  • félszoba: 3
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagycsaládosok figyelem! Ajánlom ezt a hangulatos házat több gyermekes családnak, akik akár a nagyszülőket is szeretnék a közelben tudni, hiszen a ház kiválóan alkalmas akár két generációnak is. Többféle módon átalakítható és egy hatalmas telken helyezkedik el csodás kilátással Miskolc városára és a Bükkre.

 

De kifejezetten jó lehetőség a befektetőknek is, hiszen könnyen vendégházzá lehetne alakítani. A több szint adottságait figyelembe véve külön-külön is ki lehet adni az egyes szinteket, hiszen mindkét szinten van konyha és fürdőszoba is. Vállalkozás számára is el tudom képzelni, hiszen a pincében az ipari áram miatt asztalos, vagy eszterga gépek is elhelyezhetők. Ugyanakkor gazdálkodásra alkalmas kert is van a házhoz, melyet jól ki tudnának használni azok, akik szeretnek kertészkedni.

 

Ez a 400 m2-ed eladó ház egy csendes kis utcában található. Az épület felújításra szorul, de remek lehetőségeket rejt az ötletes elrendezése miatt. A villanyvezetékek cseréje megtörtént. Fűtése gázkonvektoros, viszont a készülékek le lettek szerelve. 

Amint belépünk a házba, fényes előtérbe érünk. Innen érhető el a nappali konyhával, egy másik két szobás lakrész és a lépcső az emeletre, ahol további szobákat, gardróbot és fürdőszobát találunk wcvel. A földszinti fürdőszoba tusolós, az emeleti fürdőkádas. A ház minden helyiségében van ablak, így nagyon világos és valahol mindig besüt a nap.

A konyha akkora, hogy egy ebédlőasztal is kapott benne helyet. 

 

 

A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló. Gyorsan elérhető Miskolc központja.

Parkolás a garázsban, az udvarban és a nyugodt utcán is lehetséges. Ablakai egy olyan útra nyílnak, ahol autóforgalom nincs.

A családi ház fűtése gázcirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal működik, a meleg vizet pedig gázbojler szolgáltatja.

 

Rengeteg lehetőség rejlik ebben a házban, csak a képzelőerőn múlik, hogy mire lehet még hasznosítani. H

Új tulajdonosa itt megvalósíthatja minden elképzelését és teljes nyugalomban élhet családjával.

 

Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat