58.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Családi ház eladóOngán (Hivatkozási szám: 4022)

3562 Onga, +36 70 454-9294
 • alapterület: 275
 • telek mérete: 880
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ongán, a Bem apó utcában található ez a 880 m2-es porta, rajta 270 m2 lakóterületű, 5 plusz fél szobás, dupla komfortos családi házzal.

Ajánlom ezt a hangulatos házat több gyermekes családnak, akik akár a nagyszülőket is szeretnék a közelben tudni, hiszen a ház kiválóan alkalmas akár két generációnak is. Többféle módon hasznosítható, vállalkozások számára kifejezetten jó lehetőség, hiszen a három szint elszeparálható egymástól.

 

Legalsó szinten több tároló és kazánház található, valamint 51 m2 garázs, amelybe akár 2 autó is kényelmesen elfér.

Lépcsőházon keresztül innen is feljutunk az első lakószintre, mely összterülete 98m2, világos nappalival és étkezővel, ahonnan a hangulatos kertre néző teraszra jutunk ki. Ezen a szinten 2 hálószoba is található, melyek közül az egyik akár ketté is választható. A konyhája hangulatos, a hátsó kertre néz és tartozik hozzá tárolás szempontjából nagyon praktikus kamra.

A lépcsőház mindkét irányba haladva ajtóval elválasztott a külön szintektől, mely lehetővé teszi az emeletenkénti fűtést.

A felső lakóterületen 3 hálószoba található sarokkádas fürdőszobával, az illemhelyiség is itt helyezkedik el. Az előtér is nagyméretű itt, alkalmas közös nappalinak, ahonnan erkélyre lépünk ki.

 

A ház melegét gázkazán biztosítja, de lehetőség van vegyes tüzelésű kazán használatára is, mindkettő 5 éve került beépítésre. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ingatlan jó állapotú, tiszta és rendezett, 2018-ban teljes tetőcsere történt, beleértve a gerendákat, szigetelést. Ebben az évben a családi ház minden szobájának burkolatát kicserélte a jelenlegi tulajdonos. A villanyvezetékek kifogástalanok, a nyílászárók dupla rétegű üveggel és redőnnyel vannak ellátva.

A családi ház észak-déli fekvésű, a kert füvesített, nagy terület áll rendelkezésre.

 

A környék nyugodt, a szomszédok barátságosak, segítőkészek, utcája nem forgalmas. Az ingatlan lokációja kitűnő, csendes utcában fekszik, kedves, 15 perc autóútra elérhető Miskolc belvárosa. Közelben található óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség és gyógyszertár, valamint buszmegálló, az autópálya megközelítése 2 percet vesz igénybe.

 

Tekintse meg a képeket és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vegye meg mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat