39.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Csepregen 5+2 szobás, vendéglátó helység üzemeltetésére is alkalmas családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 4055)

9735 Csepreg, +36 70 678-5230
 • alapterület: 137
 • telek mérete: 435
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 2
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • kandalló
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladó Csepreg központjában ez a különleges ingatlan, amely kiváló befektetési lehetőség, vagy több generációs család részére is alkalmas együttéléshez.

Az 137 nm2-es alapterületű ingatlan rendelkezik egy 20 nm2 -es beépíthető padlástérrel is, mindez egy 435 nm2-es telken. A pincében kialakításra került egy külön mérőórákkal ellátott vendéglátó egység, amely a működtetéséhez engedéllyel is rendelkezik és ami jelenleg bérbe van adva, mint kebabos-pizzázó. Így állandó bevételi forrással számolhat az ingatlan megvásárlása esetén. A házban az első szinten két külön lakrész lett kialakítva, saját fürdőszobával, konyhával és szobákkal, ami igény szerint egybenyitható vagy akár bérbe adható, így újabb fix havi bevételt nyerhet. Az emeleten 2 szoba található az egyik saját külön zuhanyzóval.  

Az összesen 7 szobát, 2 konyhát, 2 fürdőszobát és egy tároló helységet magába foglaló ingatlan fent említett előnyein túl engem nemcsak a helyiségek belső elrendezése, hanem a burkolat anyagainak esztétikus egyensúlya is megragadott. Néhány boltíves megoldás ötvözi a gyakorlati és esztétikai tulajdonságokat. Azon túl, hogy megnövelni a térérzetet, ténylegesen a tér is megnövekedik általa, hiszen az ajtó nyitásához fenntartott terület felszabadul, és akár egy plusz bútordarab is kerülhet a helyére. Az ingatlanban egy kandalló is helyet kapott, amely bármely évszakban meghittséget kölcsönöz a helyiségnek. A szobák padlóburkolata tömörfából készült. A szalagparketta előnye, hogy könnyen tisztán tartható, az allergiát okozó poratkák nem tudnak megülni benne. Az ablakok a hatalmas, belső udvarra nyílnak, amit szinte teljes mértékben zöld gyep borít! A hatalmas udvar ideális játszótere lehet a gyerekeknek, de leválaszthatunk belőle egy veteményeskertet, vagy gyümölcsöst is. 

Az ingatlan központi elhelyezkedéséből adódóan minden megtalálható a közelben Pl: pékség , park, gyógyszertár, buszvégállomás stb. Közel az osztrák határ, Bükfürdő csupán pár kilométerre van.

 

Ha Ön is látja benne a lehetőséget, vegye fel velem a kapcsolatot mihamarabb!

Hívjon, ne maradjon le erről az ingatlanról!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Büki Lívia
 • +36 70 678-xxxx Megmutat