73.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Csodás belvárosi lakás eladó Zalaegerszegen, a Vizslapark közelében (Hivatkozási szám: 3742)

8900 Zalaegerszeg, Belváros +36 30 267-6032
 • alapterület: 74
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • emelet: 3
 • épület szintjei: 3
 • van lift
 • igen
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • megújuló energia fűtésű
 • kandalló

INGATLAN LEÍRÁSA

Komoly fantáziával megtervezett, a legapróbb részletekig igényes lakás eladó Zalaegerszeg belvárosában, frekventált, ám mégis csendes helyen.

 

A szigetelt, napkollektoros társasház 2010 körül épült, így már mindjárt a járdáról a lépcsőházba belépve újszerű, barátságos környezet fogad. A harmadik emeletre lifttel is feljuthatunk, ha nincs kedvünk lépcsőzni. A lakás impozáns berendezése, az ötletes helyiségelosztás, a fiatalos színek és minőségi burkolatok azonnal magával ragadják az érkezőket. A lakás központját a hatalmas, fényben úszó amerikai konyhás nappali uralja, egy gyönyörű, óriási márvány kandallóval (ez a csoda természetesen működik is). Az elegáns konyhabútor egyedi készítésű, Bosch nagygépekkel felszerelt. Itt aztán igazán öröm a főzés!

 

A nappaliban a ropogó tűz mellett remek családi-baráti összejöveteleket tarthatunk, s a házigazda sem lesz közben elszeparálva a konyhába. Egyedül itt van tetőablak, minden további helyiségbe minőségi, normál Velux ablakokat építettek. A hangulatot a kandalló tüze mellett az egész lakásban kiépített, központi hi-fi rendszer garantálja, egyedi érzést ébresztve a mennyezetből szóló zene által.

A hálószobák ízlésesen berendezettek, vidám, fiatalos színvilággal, csodaszép diófa parkettával. A tolóajtós gardróbszekrények helytakarékosak, igényesek. Az árnyékolásról minden helyiségben elektromos redőnyök gondoskodnak, a bosszantó bogarakat pedig szúnyogháló tartja távol a lakástól. Ha lehet fokozni a kényelmet és az igényességet, akkor lépjünk be a pompás fürdőszobába mezítláb, a mesés tikfa burkolatra, s merüljünk el a hatalmas sarokkád vizében, vagy tusoljunk le az esőzuhany alatt, természetesen közben zenét hallgatva. Napközben villanyt sem kell kapcsolni itt, mert a tetőbe vágott fénycsövön keresztül természetes fény mellett fürödhetünk. A precíz sminket pedig elkészíthetjük a széles dupla mosdónál, a hatalmas tükör előtt, energiatakarékos led világítás mellett.

 

Az egyik szobából kimehetünk a tágas erkélyre kávézni, olvasgatni vagy egyszerűen élvezni a kilátást.

 

A takaros rendet hivatottak szolgálni a több helyen is kialakított beépített szekrények, pakolásra alkalmas rejtett zugok. A komfortérzetünket tovább fokozza a klíma. A lakáshoz tartozik a társasház zárt udvarában egy gépkocsibeálló, így autónkat is biztonságban tudhatjuk.

 

A társasház a közkedvelt Vizslapark közelében áll, ami Zalaegerszeg egyik legnagyobb zöld közparkja. A területet pár éve megújították, így még több növény, rendezett zöldfelületek és hasznos funkciók várják az ide látogatókat. A sport és szabadidős tevékenységeken túl a parkban a kultúra is helyet kapott, több ponton magyar szobrászművészek szobraival találkozhatunk. A park összességében mintegy 6,5 hektárnyi területű, hosszában végig vezet rajta egy kövezett sétány, amit több másik keresztez, és lényegében három részre tagolódik. Déli fele a pihenést szolgálja a nagy zöld rétekkel, dísznövényes fás területekkel, ahol padokon pihenhetünk, beszélgethetünk, de van itt még egy kisebb játszótér, szabadtéri kondipark, rekortán futókör, elkerített kutyafuttató és egy kutya agility park. A mesterséges kisdombon áll a Címerház emlékmű, ami télen szánkódombként is használható.

 

A környéken pezseg az élet, itt garantáltan senki nem fog unatkozni.

 

A közelben megtalálható élelmiszerbolt, bölcsőde, óvoda, iskola, éttermek, játszótér, gyógyszertár, orvosi ügyelet, kórház, vasútállomás. A csendes környék ideális választás azok számára, akik egyszerre szeretnék élvezni a nagyvárosi szolgáltatások sokaságának közelségét, de igénylik a feltöltődéshez elengedhetetlen csendet és frissebb levegőt. Ide ugyanis nem hallatszik be a város zaja, zavartalanul lehet napközben is pihenni, dolgozni vagy vizsgákra készülni. A kedves, csendes szomszédok szintén partnerek lesznek a nyugodt mindennapokhoz.

 

Ha megtetszett Önnek ez a fantasztikus lakás, ahova csak be kell húzni a bőröndöket, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla!

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
 • +36 30 267-xxxx Megmutat