24.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Csodás Népkertben eladó lakás (Hivatkozási szám: 3745)

3529 Miskolc, Görgey Artúr Népkert +36 70 454-9294
 • alapterület: 84
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • emelet: Szuterén
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Családok és Vállalkozások figyelem!

Eladóvá vált miskolci a csodás Népkertben, a Görgey utcán egy eddig is vállalkozási bázisként működő lakás.

Ez a 7 lakásos társasházban fekvő, figyelemre méltó terekkel rendelkező, összesen 71 plusz 13 m2-es ingatlan saját bejárattal szuterén szinten helyezkedik el, a sok ablaka világossá teszi, csupán a belmagasság az, ami megkülönbözteti a földszinttől.

 

Családok számára is ideális otthon válhat belőle, itt mindenkinek lesz helye, akár nappali plusz 2 szobás lakás, valamint plusz egy külön nyíló szobával vagy irodával rendelkező otthon is kialakítható. A társasház saját kerttel rendelkezik, fedett garázs is igénybe vehető. A Népkert gondozott parkjával biztosítja a zöld környezetet, a kedves környező utcáknak köszönhetően kellemes sétákat tehetünk itt. Emellett könnyen elérhető a pezsgő belváros, központi elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel a gyerekek akár egyedül is eljutnak iskolába.

 

Jelenlegi tulajdonosa vállalkozása üzemeltetésére használta, irodaként funkcionált. Lokációját tekintve kitűnő lehetőség üzleti tevékenységre, hiszen gyalogosan és autóval is könnyen megközelíthető, ráadásul parkoló a környéken ingyenesen található. A lakás felett jelenleg is építésziroda működik.

Az udvarról belépve kisebb lépcsőn át közelítjük meg a szintet, mely 2 részre van osztva, az előtérből nyílik egy 13 m2-es iroda vagy szoba, amely ebben a pillanatban felújítandó állapotban van. Itt áll rendelkezésünkre egy közös tároló is, melyet jelenlegi tulajdonosán kívül senki nem használ.

Jobbra található a lakás, ami 71 m2-et foglal magában. Az elmúlt években szépen karban volt tartva, fokozatos megújuláson esett át, a villanyvezeték, a burkolatok, a fürdőszoba új arculatot kaptak.

Belépbe jobb oldalon egy hatalmas nappali található két bejárattal, igy ha még leválasztunk belőle egy szobának alkalmas nagyságú részt, akkor is bőven marad tér a családi élet központjának. Kisebb szobája csupa fényárban úszik 3 ablakának köszönhetően, ráadásul ezek elhelyezése nagyon egyedi.

A konyha önmagában is ideális méretű, ráadásul tartozik hozzá kamra is, mely nagyon praktikus tárolás szempontjából. A fürdőszoba egyben található az illemhelyiséggel, jelenleg zuhanyzós, de lehetőség van fürdőkádra cserélni, kényelmesen el fog itt férni.

A folyosón figyelemre méltó mérettel rendelkező beépített szekrény található, ami nagyban könnyíti a tárgyaink elhelyezését.

 

A lakás melegéről és a meleg vízről gázkazán gondoskodik, a kellemes hőérzetet biztosítja a ház teljes szigetelése, valamint a szuterén szint, hiszen az itt elhelyezkedő ingatlanok télen tartják a meleget, nyáron pedig hűvösek.

 

Ha Ön is annyi lehetőséget lát ebben az ingatlanban, mint én, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat