125.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Debrecen-Felsőjózsa központi részén 3175 m2-es építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 2740)

4225 Debrecen, Felsőjózsa +36 70 639-1092
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 3175
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Debrecen-Felsőjózsán kínálom eladásra ezt a rendkívül sok lehetőséggel bíró, 3175 m2-es építési telket. Ajánlom befektetőknek, hiszen ikerház építésére adott a lehetőség, valamint több generációs család együttélésére vágyóknak.

Az utcafronti szélessége 16,8 méter, 5 méter előkert után még 30 méter mélységig lehet lakóházat építeni. A többi terület zöldövezeti besorolású, itt teret engedhet fantáziájának a szabadidős tevékenységek megvalósításához. Építhet medencét, focipályát, teniszpályát, a környezete csodálatos. A volt kertészetből sok növény látványa szemet gyönyörködtető, emellett értéket képviselnek a bokrok, tuják, olyan mint egy mini botanikus kert. A telek központi elhelyzkedésű, még az autóját sem kell beindítania ahhoz, hogy elvigye a gyerekét az óvodába, iskolába, bevásároljon és elintézze az ügyes-bajos dolgait.

A víz, villany bevezetve, fúrott kút több is van, gázcsonk a telken belül van. 

Ezen a környéken ilyen paraméterekkel rendelkező telek alig van, vagy nincs is, az értákállósága biztos.

Hívjon, nézze meg, mert amit az utcáról lát, az nem a teljes kép, ezt látni kell!

Engem magával ragadott a hely, a növényzet és az a rengeteg lehetőség, ami ebben a különleges adottságokkal rendelkező telken van. 

Ne várjon hát sokat, valósítsa meg álmát, itt, ahol a fejlődés folyamatos!

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne a vásárláshoz igénybe venni, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Kis Attila
  • +36 70 639-xxxx Megmutat