3.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Drégelypalánkon 554 nm-es építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 4040)

2646 Drégelypalánk, +36 30 439-8211
  • alapterület: 554
  • telek mérete: 554
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagycsaládosoknak illetve a több generációs modell híveinek ajánljuk ezt az ingatlant, mert a telek mérete mindezt lehetővé teszi. Befektetők figyelmébe is ajánljuk a telket, hiszen akár a ráépített ház értékesítésével, akár kiadásával jelentős profitra tehet szert.

Az építési telek Drégelypalánk központjához közel, egy csendes utcában található. Az ingatlan jogerős építési engedéllyel rendelkezik, az alapja megépítésre került, közművek az utcában találhatóak, beépíthetősége 26%.

200-300 méteren belül minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges (iskola, óvoda, vegyesbolt, bank, gyógyszertár és étterem).

Drégelypalánk Budapesttől 70 km-re, közvetlenül a 2-es út mellett helyezkedik el. Az idei évben nyitották meg az Ipolyon található Szent Borbála hidat, amely Szlovákiába, Ipolyhídvégre vezet át.

A falu gyönyörű dimbes-dombos környezetben található, ami a Börzsöny részét képezi, így számos lehetőség kínálkozik kikapcsolódásra. Drégely vára a történelmünkhöz tartozik, ebből kifolyólag Szondi kiállítótér és Turisztikai központ létesült a településen. Az Ipoly folyó mentén lévő természetvédelmi terület alkalmas a feltöltődésre. 4 km-re található a Tsitári forrás, ami egy Mária kegyhely is egyben. Ide évente egyszer-kétszer ellátogatnak a zarándokok.

Ha lát benne a fantáziát, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gréczi Péter
  • +3630439xxxx Megmutat