48.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó családi ház a Bábonyibércen (Hivatkozási szám: 4106)

3525 Miskolc, Árok Bábonyibérc +36 70 454-9294
  • alapterület: 150
  • telek mérete: 1051
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gázkazán fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Miskolc kedvelt családi házas övezetében, közel a belvároshoz szeretne egy jó ár-érték arányú családi házat? Akkor ezt az Árok utcában lévő, 1051 m2-es portán fekvő, 150 m2-es, 3 plusz fél szobás házat érdemes megnéznie.

Remek lehetőség olyan fiatal pároknak, akik nem szeretnék az építkezés nyűgét a nyakukba venni, hiszen lehetőség van az állami támogatások kihasználására, az ingatlan felújítása pedig pár hónap alatt elkészülhet.

 

Az 1981-ben épült ház az eredeti állapothoz képest már átesett átalakításon. A főépület felső szintje magába foglal a nappali mellett 2 nagyobb és 1 kisebb szobát, melyek remek elosztással rendelkeznek. A fürdőszoba és az illemhelyiség külön található, biztosítva ezzel a kényelmes reggeli készülődést. Konyhája ideális nagyságú, elfér itt az étkező asztal is, de akár növelhetjük is a teret a nappalival való összenyitással. Valamint további előny, hogy külön kamra helyiség is rendelkezésünkre áll. Innen kilépünk az erkélyre, ahol a reggeli kávét elfogyasztva a csendes, gondosan ápolt kertet csodálhatjuk.

A lenti szinten található a kazánház mellett 2 tároló, fürdőszoba és illemhelyiség, valamint a nyári konyhának alkalmas helyiség.

Jelenleg a 2 külön bejáratú szintet magába foglaló főépülethez épült, melléképületként nyilvántartott, szintén külön bejárattal rendelkező, 45 m2-es, 1 plusz fél szobás, fürdőszobával, illemhelyiséggel rendelkező lakótér is található.

 

A csodás panorámával rendelkező, hangulatos, füvesített kertben lévő mobilgarázs mellett, a 2 db tárolón kívül szalonnasütő is található. Itt van lehetőség a szabadban pihenni, közös étkezések kellemes nyugalmát élvezni, illetve baráti, családi összejövetelek hangulatos helyszíne lehet.

 

A családi ház jelenlegi állapotában is lakható, de alapállapotú, igy mondhatjuk, hogy felújítás energiatakarékosabbá, modernebbé teheti. A főépület szigetelése megtörtént, a melléképület pedig új tetőszerkezetet kapott 2019-ben. A kellemes hőmérsékletről gázkazán gondoskodik, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja.

Tárolás szempontjából praktikus pince is rendelkezésünkre áll.

 

Ajánlom ezt a hangulatos házat több gyermekes családnak, akik szeretik a privát nyugalmat, de nem távolodnánk el a belvárostól, hisz frekventált elhelyezkedését tekintve óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, étterem, bevásárlási lehetőségek közelben vannak. A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló. Gyorsan elérhető Miskolc központja.

Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat