26.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó családi ház Miskolc kedvelt övezetésben (Hivatkozási szám: 3934)

3525 Miskolc, +36 70 454-9294
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 199
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Miskolc kedvelt családi házas övezetében, közel a belvároshoz szeretne egy jó ár-érték arányú családi házat?

Akkor ezt a Bábonyibércen lévő, befejezésre váró, csendes utcában lévő ingatlant érdemes megnéznie. Remek választás kisgyermekes családoknak első otthonként, idősebb pároknak, hiszen a kisméretű kert gondozása nem vesz el sok időt és fáradtságot, mégis van lehetőség a szabadban pihenni, közös étkezések kellemes nyugalmát élvezni, illetve baráti, családi összejövetelek hangulatos helyszíne lehet.

Olyan családoknak ajánlom, akik nem szeretnék leendő otthonuk kialakítását a tervezéssel, engedélyeztetéssel és az alapozással kezdeni, szívesebben vállalják a belső terek teljes kialakítását, saját elképzelésének megfelelően.

 

A ház tégla falazatú, 60 m2-es alsó szinte magába foglal egy amerikai stílusú nappalit, ahol a konyhából közvetlenül ki tudunk jutni a kertbe, igy a tálalás a szabadban meglehetősen egyszerű. Ez az egybefüggő tér déli fekvésű, így rendkívül sok napsütést kap. A fürdőszoba mellet ezen a szintem a hálószoba található, ahonnan a reggeli ébredéskor csodás kilátás nyílik a környék dombjaira.

A tetőtér jelenleg egy tér, azonban a 40 m2 lehetőséget ad két külön szoba kialakítására, valamint a vízvezeték rendszer kiépítésekor nagy figyelmet fektetett a jelenlegi tulajdonos arra, hogy a felső szinten is a fürdőszoba beépíthető legyen.

 

Az ház befejezésre vár, azonban a kisebb munkálatok maradtak hátra, ugyanis a teljes tetőszerkezet, a nyílászárók, a víz- és szennyvíz vezetékek cseréje a házban megtörténtek, valamint a villamos vezetékek cseréje is elő van készítve.

A telek 199 m2, igy az új tulajdonosnak lehetősége lesz autóbeálló kialakítására, mögötte éppen elegendő hely marad terasz és füvesített pihenő biztosítására. A környék csodás dombjain nagy sétákat tehet majd, így a belvároshoz közel élvezheti a termeszét nyugalmát.

 

Elhelyezkedését tekintve óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási, lehetőségek a közelben vannak. A belváros 5 perc autóútra közelíthető meg, buszmegálló séta távra található.

Ha kivételes áron szeretne családi házat vásárolni, akkor hívjon minél előbb, mert könnyen lemaradhat róla!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat