33.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó családi ház Újdiósgyőrben (Hivatkozási szám: 3735)

3532 Miskolc, Újdiósgyőr +36 70 454-9294
  • alapterület: 94
  • telek mérete: 421
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Állami támogatásokat még idén igénybe venni tervezők figyelem!

Ajánlom ezt a hangulatos házat a Győri Kapu csendes, kulturált, családi házas övezetében több gyermekes családnak, hisz ez a 421 m2-es telken fekvő, 94 m2-es, 3 plusz fél szobás családi ház remek lehetőség erre.

Kiváló lehetőség olyan fiatal pároknak, akik nem szeretnék az építkezés nyűgét a nyakukba venni, hiszen idén még lehetőség van az állami támogatások kihasználására, az ingatlan felújítása pedig pár hónap alatt elkészülhet.

 

A házba belépve tágas előtérből nyílik az összes helyiség. Szemben két szoba található, melyek nyugati fekvésűek, emiatt igen sok fényt kapnak. Igen nagyméretű mindkettő, ideális családi összejövetelek helyszínére. A bejárattól jobbra szintén egy szoba található, aminek az ablaka a belső kertre biztosítva a csendet, nyugalmat, ideális hálószoba kialakítására. Mellette a fürdőszoba egyben található az illemhelyiséggel, méretét tekintve akkora, hogy a mosógép is helyet kaphat. A bejárat másik oldalán a konyha található, ahol kényelmesen elfér az étkezőasztal is, igy a háziasszony számára kényelmes a tálalás. Külön kamra is rendelkezésre áll, ahonnan feljutunk a tetőtérbe. A konyha mellett egy kisebb helyiség található, melyet jelenlegi tulajdonosai gyerekszobaként használtak, azonban kialakítható itt gardrób vagy dolgozó szoba is.

 

A családi ház jelenlegi állapotában is lakható, de alapállapotú, igy mondhatjuk, hogy felújítás energiatakarékosabbá, modernebbé teheti. A korszerűsités várat magára a tető, nyílászárók és burkolatok tekintetében, viszont pozitívum, hogy az épület pár éve szigetelve lett.

Az kellemes hőmérsékletről cirkó gondolkodik, emelet rendelkezésre áll, a meleg vizet átfolyós kazán biztosítja. Pince is rendelkezésünkre áll, mely a konyha alatt található.

A kert ideális méretű, füvesített, gyümölcsfákkal beültetett. Található egy 30 m2-es melléképület is a kertben, mely állapota már megviselt.

Parkolás a fedett udvari beállón és a nyugodt utcán is lehetséges. Az utca csendes, a szomszédok kedves, illedelmes emberek.

 

Frekventált elhelyezkedését tekintve óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, étterem, bevásárlási lehetőségek közelben vannak. A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló. Gyorsan elérhető Miskolc központja.

 

Rengeteg lehetőség rejlik ebben a házban, csak a képzelőerőn múlik, hogy mire lehet még hasznosítani. Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat