5.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó épitési telek Vargahegyen (Hivatkozási szám: 3760)

3533 Miskolc, Vargahegy +36 70 454-9294
  • alapterület: 445
  • telek mérete: 445
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban olyan embereknek ajánlom ezt az építési telket, akik szeretnék kihasználni ennek az adottságait, szeretik a nyugalmat, fontos számukra, hogy jó szomszédságban éljenek.

Miskolc Vargahegy részén, buszmegállótól pár percnyi sétára, csodás panorámával, 445 nm-en terül el ez a porta, amely szabályos téglalap alakú, sarki telek, utcafronti szélessége 20 méter. Kiváló lehetőség, legyen szó hétvégi vagy életvitelszerű tartózkodásról.

 

Jelenleg egy 42 m2-es egy kisebb épület található a telken garázzsal, tárolóval és pincével, azonban ez bontandó állapotú.

Ingatlan nyilvántartás szerint kivett gazdasági épület és udvar.

 

Közműveket tekintve villany, víz és csatorna be van vezetve, gázvezeték az utcában található.

 

Autóval öt perc alatt lehetünk a városban, gyalog pedig klassz túrákat tehetünk a környéken.

Itt minden szomszéd életvitelszerűen lakik itt, ezen a telken, melyet tulajdonosa nagy gondoskodással ápol, 136 m2 alapterületű családi házat lehet felépíteni. Emellett ideális választás mindenkinek, aki gazdálkodni szeretne (szőlőt, vagy más gyümölcsöket termeszteni), vagy csak hétvégére elvonulni a nyüzsgéstől, és élvezni a jó levegőt, nyugalmat.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a mesés dupla ingatlan, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Tekintse meg a képeket is és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vegye meg mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

 

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat