155.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó panorámás, újszerű állapotú, 200 nm-es, családi ház, nyugodt környezetben! (Hivatkozási szám: 3808)

8447 Ajka, Ajkarendek +36 30 657-9384
  • alapterület: 200
  • telek mérete: 810
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • egyéb kazánfűtésű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladóvá vált ez a csodás hangulatú, örökpanorámás, minőségi anyagokkal kivitelezett, 200 m²-es, családi ház Ajkarendeken. A ház újszerű állapotban van, 2017-ben épült, ráadásul folyamatosan karbantartott.

 

Ezt az otthont ajánlom azoknak a családoknak, akik értékelik a természet szépségét, ugyanis a délnyugati

tájolásának köszönhetően a nappaliból élvezhető a lemenő nap, ahogy pirosra festi az ég alját, a Somló-heggyel a háttérben. Tiszta időben még az Alpokalját is megcsodálhatja saját otthonából!

Ebben a csodálatos kilátásban ténylegesen kanapéja kényelméből gyönyörködhet.

 

Ezenfelül ez a ház alkalmas akár gyógyító-, vagy terápiás szolgáltatás kialakítására is, hiszen minden helyiségnek van vizes blokkja, sőt az egyik szobához egy hidromasszázsos zuhanyzó is dukál és a szobák úgy el vannak szeparálva egymástól, hogy akár különböző tevékenységek folytatása során sem zavarják egymást az ott lakók, vagy a szolgáltatást nyújtók. 

Akár nagyobb vállalkozást is maximálisan kiszolgál ez a szuper ingatlan az adottságai folytán.

 

Ha a szeretet kapuján belépünk az előkertbe, ahol tavasztól késő őszig illatos rózsalugas szegélyezi az utunk. A  ház felé menet egyből felfedezhetünk egy fedett kiülőt, ahol akár grillezni, beszélgetni, kártyázni lehet, amíg az időjárás megengedi.

Azután belépünk a házba egy Tiffany üveggel ellátott bejáraton keresztül a légzsilipes előszobába.

Ez az előszoba nem engedi, hogy a ki-be járáskor a lakásba hideg jusson a hűvösebb évszakokban.

 

Az egész ház az energiatakarékosság jegyében épült. 15 cm-es dryvit rendszer van az egész épület körül és most kapja a 10 cm vastag XPS hőszigetelést. A padlófűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik ami a legtakarékosabb a maga nemében, a napelemes rendszer pedig null-szaldósra hozza ki az áramköltségeket. Az épület egy 3 m³-es, földalatti, esővíz tárolóval van ellátva.

 

A felső szinten, 54 m²-en helyezkedik el az amerikai konyhás, konyhaszigetes nappali. Valamint épült egy galéria, ahol 28 m²-en, akár kamaszok találkozóhelye lehet, vagy egy romantikus zuggal növeli még a lakóteret. (Ez nincs beleszámítva az alapterületbe).

 

Az alsó szint 90 m²-e még nincs teljesen kész, így a következő tulajdonos akár lakótérnek, akár egy kisebb üzemnek, tárolóhelyiségnek, vállalkozásnak, játszóháznak, közösségi térnek szeretné, minden kívánalomnak megfelel.

 

Innen  kijuthatunk a három kívánságot teljesítő aranyhalakkal benépesített, kerti tóval és kis zuhataggal hangulatossá varázsolt kertbe. A tavacska csobbanásra  is alkalmas ugyanis a közepe 110 cm mély és a halakat sem zavarja ez.

 

Ha egy ilyen pazar kilátással büszkélkedő, luxus életérzést keltő ház tulajdonosa szeretne lenni, ne is hezitáljon, hívjon most! Ne maradjon le erről a lehetőségről!

Videó az ingatlanról

Tóth Tímea
  • +36 30 657-xxxx Megmutat