145.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó panzió a 8-as út mellett Alsóújlakon! (Hivatkozási szám: 3785)

9842 Alsóújlak, +36 30 657-9384
  • alapterület: 3287
  • telek mérete: 16728
  • szobaszám: 17
  • félszoba: 4
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
  • cserépkályha-fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Figyelem! Kivételes ajánlatom van azok számára, akik vendéglátásban gondolkodnak, netalán más nagyobb helyigényű vállalkozásba kezdenének!

 

Értékesítésre kerül ez a nagyon jó fekvésű és kialakítású panzió a 8-as főút mellett, nagy parkolóval, frekventált helyen található. A rododendron virágzásról méltán híres Jeli arborétumtól mindössze 6 km-re fekszik, ami úgy vonzza a kirándulókat és a fotósokat mint a virágpor a méhet. Szombathely 30 km, Sárvár 24 km, Szentgotthárd pedig 55 km távolságra található.

 

Ha elrugaszkodunk kicsit a konvencionális gondolkodástól, akkor ebből az ingatlanból lehet akár szabadulószoba, sőt szobák különböző tematikával. Netán idősek otthona, a környezet szépsége és nyugalma miatt, vagy szállás a közeli Flex dolgozóinak, mert nem kell sokat utazniuk a munkahelyükre, esetleg vadászház az Őrségi Nemzeti Park közelsége miatt, konferenciaközpont, kisebb üzem, vagy éppenséggel kamionos pihenő.

 

A panziónak van egy kiülős terasza, hangulatos kávézója és egy körülbelül 60-80 fő befogadására  alkalmas étterme is!

Természetesen az étteremhez tartozik söntés, 2 kisebb terem, számos raktárhelyiség, recepció. A konyha a HACCP előírásainak megfelelően van kialakítva és berendezve. Természetesen a berendezés benne van az árban. Szárazraktár, húselőkészítő, zöldségelőkészítő, tojásmosó, hűtők, fekete-fehér mosogató, illetve minden, ami egy éttermi konyha működéséhez kell, az Ön rendelkezésére áll.

 

A galérián elhelyezkedő 11 db, kétágyas szoba felújításra szorul, de mindegyik rendelkezik saját fürdőszobával! Azonban az épület hátsó részén a tető meg lett emelve és 15 évvel ezelőtt kialakításra került 4 modern szoba, franciaágyakkal, zuhanyzóval, klímával.

 

Az épület mögött egy mini wellness kapott helyet. Feszített víztükrű, fűthető medencével, a galérián szoláriummal, masszázsra alkalmas hellyel és újabb két szobával. A medence felújításra szorul, de amint ez megtörténik a vendégeknek nem kell utazniuk, hogy egy igazi fürdőélménnyel kapcsolódhassanak ki a mindennapok monotonitásából.

 

A fűtésről két fatüzelésű kazán gondoskodik, valamint az étterem részen található kandalló, amit a kazán részről lehet megpakolni. 

 

Azért jó választás ez az ingatlan, mert a felhasználását illetően számos alternatíva kínálkozik. A következő tulajdonosa teljes mértékben kiaknázhatja mind a környezet, mind az épület adottságait.

Ha Ön is meglátta benne a fantasztikus lehetőséget és mielőbb vegye fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket!

Videó az ingatlanról

Tóth Tímea
  • +36 30 657-xxxx Megmutat