14.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó sajóbábonyi családi ház (Hivatkozási szám: 3767)

3792 Sajóbábony, +36 70 454-9294
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 1167
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a Sajóbábony központjában található ház kiváló választás idősebbeknek, akik nyugalomra vágynak, vagy gyerekes családoknak, akik szeretik a szabad idejüket aktívan tölteni.

 

A 100 m2-es családi háznak 2 + fél szobát foglal magába, 1167 m2-es telken fekszik, mely rendezett, jelenlegi tulajdonos annak ellenére, hogy nem él, szépen gondozzák. A házhoz tartozik egy 27 m2-es melléképület, ami a múltban nyári konyhaként és szobaként funkcionált, plusz egy 15 m2-es garázs is.

 

A házba belépve hosszabb folyosóról nyílik az összes helyiség. Jobra két szoba található, mindkettő külön-külön is megközelíthető. Igen nagyméretű mindkettő, ideális családi összejövetelek helyszínére. A két szobának hatalmas ablakai vannak, mindkettő nagyon világos. Balra étkező található, ami tökéletes lehet hálószoba kialakítására is.

Konyhája ideális nagyságú, elfér itt az az étkező asztal is, valamint további előny, hogy külön kamra helyiség is rendelkezésünkre áll, mely praktikus tárolásra. Itt a falak mozgatásával akár étkező-konyha vagy amerikai stílusú nappit kialakítására is van lehetőség.

A fürdőszoba és az illemhelyiség egyben található, azonban akkora a mérete, hogy akár külön is választható.

 

A kert füvesített, de a porta akkora, hogy a hátsó 400 m2 be van nőve fákkal.

 

A családi ház jelenlegi állapotában alapállapotú, felújítást igényel. A bejárati ajtót és néhány régi ablakot a tulajdonos már lecserélt hőszigetelt műanyag nyílászárókra.

 

Az kellemes hőmérsékletről cirkó gondoskodik, a kazánt 2021-ben újították fel. A melegvizet gázbojler adja. Pince helyiség is rendelkezésünkre áll, mely a szoba alatt található.

 

Frekventált elhelyezkedését tekintve óvoda, bölcsőde, templom, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek közelben vannak. A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló. Miskolc 10 perc autóútra fekszik.

Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat