70.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Eladó telephely családi házzal Szikszón (Hivatkozási szám: 3772)

3800 Szikszó, +36 70 454-9294
  • alapterület: 370
  • telek mérete: 1190
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű
  • gázkazán fűtésű
  • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Autószereléssel, műszaki vizsgáztatással, gumikkal foglalkozó vállalkozások figyelem!

Eladóvá vált Szikszón, egy eddig is vállalkozási bázisként működő telephely.

 

Ez a 1190 m2-es telken lévő vállalkozási tevékenység telephelye önmagában, illetve a családi házzal is együtt keresi új tulajdonosát.

 

Jelenlegi tulajdonosa befejezni kívánja a működtetést családi okokból kifolyólag, igy ide csak a szakember gárdát kell biztosítani, mert minden, ami a működéshez szükséges rendelkezésre áll, évek óta bejáratott, hűséges ügyfélkörrel rendelkezik.

 

Az bázis az utcafrontról 2 bejáraton át is megközelíthetjük. Az udvar első külön épületben található ügyfélváróhoz és irodához érkezünk, ahol még raktár is rendelkezésre áll. A felújított vályog épület cserép tetőfedést kapott, valamint új, műanyag nyílászárók kerültek a régi ablakok helyére, a meleget gázkazán biztosítja. Az ügyfélvárón át a 20m2-es iroda mellett itt rendelkezésre áll dupla mosdó is.

 

Az udvaron át közelítjük meg a többi épületet, az irodaház mellett a 72 m2-es könnyűszerkezetes futómű beállító és gumis műhelyt. Külön lapostetővel rendelkező, szigetelt tégla épületben kapott helyet a 68 m2-es vizsgabázis, mellette 2 szerelő műhely, melyekből a kisebb 36m2, a szerelőaknával rendelkező pedig 46m2. Ezekben a z épületekben vegyes tüzelésű gázkazán biztosítja a meleget.

A műhelyek mögött lehetőség van külön raktárban tárolni a pillanatnyilag használaton kívül eső tárgyakat, illetve a raktár mellett egy olajtároló is rendelkezésre áll.

A ügyfelek várakozhatnak udvari barátságos filagóriában is, amíg  elkészülnek járműveik.

 

A családi házba, mely 1982-ben épült és a tulajdonosai folyamatosan karbantartják, a garázson, lépcsős teraszon és a műhelyekhez épített közlekedőn át is bejuthatunk. A ház egy szintes, nappalit és 3 szobát foglal magában, az összes helyiség könnyen megközelíthető a családi élet fő központjából. A fürdőszoba és 2 hálószoba minimálisan emelt térben van, kisebb hangulatos lépcsőn át jutunk el ide. Konyhája ideális méretű, elfér itt az étkező asztal is. A ház melegét cirkó biztosítja, a meleg vízről gázbojler gondoskodik. 2005-ben lemeztetőt kapott, 2006-ban pedig a ház teljes szigetelése került kivitelezésre.
Lokációt tekintve kitűnő választás, autópálya 1 percen belül elérhető, Miskolc központja 10 perc alatt közelíthető meg. 

 

A hirdetési ár a telephelyre vonatkozik, a családi házzal együttes ár pedig megegyezés szerint alakul.

 

Rengeteg lehetőség rejlik ebben a telephelyben önmagában is, de ha a vállalkozása közvetlen közelében szeretne élni, együttesen keltettem fel érdeklődését, akkor is keressen bizalommal! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat