38.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Felújitott premium lakás (Hivatkozási szám: 3990)

3526 Miskolc, Zsolcai Kapu Zsolcai kapu +36 70 454-9294
 • alapterület: 65
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 2
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • klímás-fűtés

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a belvárosi, Zsolcai Kapuban lévő, 65 nm-es, második emeleti miskolci otthont elsősorban olyan párok és családok figyelmébe ajánlom, akik szeretnének beköltözni egy olyan lakásba, ahova már csak a bőröndöt kell behúzni, hiszen jelenlegi tulajdonosa minden igényt kielégítő, teljes körű felújítást végzett, melyet a napokban fejeztek be, így a modern kényelem és a stílusos desing tökéletes harmóniában találkozik.

Emellett kiváló lehetőség befektetőknek is, ezen a környéken könnyen ki lehet adni a lakásokat, központi elhelyezkedése miatt keresett környék.

 

Kicserélték a vízvezeték rendszert, a villamos hálózatot, a falak mozgatásával egy időben felújították az ingatlan teljes belső szerkezetét, mindenből a legmagasabb minőséget használva. A régi ablakok helyére műanyag, hőszigetelt nyílászárók kerültek redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva, valamint új, Hisec biztonsági ajtó került beépítésre. Ezáltal egy modern, világos, bátran fogalmazhatunk úgy, hogy teljesen új, prémium minőségű ingatlan lett kialakítva a régi helyén.

A lakás egészére jellemző az igényesség, a letisztult elegancia. Fiatalos, modern hangulata azonnal magával ragadja azt, aki ide belép.

 

Az ingatlan az amerikai nappali mellett 3 szobát foglal magában, melynek ablakai északkeleti fekvésűek, belső parkra néznek, ahol nincsen átmenő autóforgalom, a társasház előtti zárt parkolóba csak az itt lakók hajtanak be, így a pezsgő belváros mellett nyugodt otthona lehet az ide költözőknek. Ideális méretűek a szobák hálónak, dolgozónak, valamint a galériás szobából álom gyerekkuckó alakítható ki.

Új arculatot kapott a konyha, mérete ideális, mindemellett nagy, széles ablakainak köszönhetően főzés közben a gondozott park panorámája elénk tárul. Az egyedileg ide készített, elegáns, magasfényű, tölggyel kombinált bútor prémium minőségű gépesítést kapott, a főzés itt élményszámba megy. Az elosztásnak köszönhetően a tálalás sem lesz gond, kényelmesen elfér az étkező asztal is.

A fürdőszoba és a mosdó is új arculatot kapott külön helyiségben található, így nem zavarják egymást a család tagjai a reggeli rohanásban. Mindkettőben teljes burkolat és szaniter csere történt, modern design kialakításával. A fürdőszoba mellett lévő beépített szekrény és előszoba bútor nagyon praktikus tárolás szempontjából.

 

A nappaliban található mennyezeti led világítás emeli az eleganciát, az itt található klíma magas teljesítménye az egész lakás hűtését ellátja, emellett igény esetén biztosítja a kellemes meleg érzetet is. A lakás fűtését kondenzációs kazán látja el, mely a meleg vizet is biztosítja.

Hatalmas pozitívum, hogy ehhez a lakáshoz a saját, 4 m2-es tároló helyiség tartozik, ami igen ritka ezen a környéken, praktikus lehetőség szezonális ingóságok tárolására.

 

A szomszédok rendszerető, kulturált emberek, a lépcsőház zárt udvarban található, ahol biztonságos parkolóhelyek mellett a nagy, füvesített parkban játszótér található, valamint szalonnasütő és 2 filagória is lehetőséget ad a kikapcsolódásra.  

Elhelyezkedése kiváló, hiszen belvárosi fekvése miatt pár perces sétával elérhető minden. A környéken található iskola, óvoda, orvosi rendelő és minden olyan szolgáltatás, ami a mindennapi élethez szükségesek. Emellett pár percnyi sétával elérhető a számos kulturális és kikapcsolódási lehetőséget nyújtó belváros. Központi elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel a gyerekek akár egyedül is eljutnak iskolába.

 

Ha tetszik Önnek ez a fantasztikus lakás, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, 12 bank kedvező ajánlataiból választjuk ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat