28.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Felújitott Stadion utcai lakás eladó (Hivatkozási szám: 4113)

3534 Miskolc, Stadion Bulgárföld +36 70 454-9294
  • alapterület: 61
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 4
  • belső szintek száma: 4
  • panel
  • távfűtéses

INGATLAN LEÍRÁSA

Befektetőknek, pároknak és gyerekes családoknak ajánlom ezt a Stadion utcában található  kiváló elrendezésű, 4 emeletes társasház 2. szintjén lévő, szobás, 61 m2-es lakást erkéllyel.

A nagyszerű helyiségelosztásnak, fiatalos berendezésnek köszönhetően, aki ide belép, itt akar majd élni, annyira jó a hangulata.

 

A lakásba belépve egyből szembetűnő lehet bárkinek a lakóterek remek elrendezése. A bejárati ajtótól jobbra nyílik az ingatlan egyik hálószobája, ahonnan fás parkra tárul elénk. Innen az előszobában tovább haladva balra találjuk a kényelmes méretű, világos nappalit, illetve a hálószobát erkéllyel. Ennek a két szobának külön bejárata van, de egymásból átjárhatók is. A folyosóra visszalépve érkezünk a konyhába és étkezőbe. A konyha méretét tekintve kényelmesen főzhet majd a háziasszony és tartozik hozzá egy kedves étkezőhelyiség. A modern, egyedi konyhában minden beépítésre került, élmény lesz itt a főzés. A fürdőszoba mérete átlagos, minden kézre áll és a WC külön helyiségben van, ami komfortosabb, ha több lakója is van a lakásnak.  Ez a fajta elosztás lehetővé teszi, hogy a 2 hálószobát egymástól viszonylag távol rendezzük be magunknak, amivel tényleges privát teret hozhatunk létre.

 

A lakásban víz-, villanyvezeték fel lett újítva, valamint az összes helyiségben a burkolatokat és a nyílászárókat kicserélték, ennek és a környéknek köszönhetően a lakás csendes. Az új külső nyílászárókra redőnyt, is felszereltek, s az erkélyre is műanyag nyílászárók kerültek. A több ponton záródó bejárati ajtó is beszerelésre került, a lakás világításáról spotok gondoskodnak.

 

Ez a barátságos, teljesen felújított lakás, mind méretében, mind állapotában nem igényel nagy karbantartást, kedvező a rezsije, a melegéről és a melegvízről távfűtés gondoskodik.

 

A lakáshoz tartozik egy közös tároló, az épület rendezett, kiváló a szomszédság és a közös képviselet. 
A közelben található az iskola, óvoda, több kis üzlet és bevásárlóközpont. A belvárosba és más irányokba a közvetlen közelben lévő buszmegállóból indulva minden könnyedén elérhető. A parkolás az utcán lehetséges ingyenesen, mindig lehet szabad parkolót találni

 

Ha megtetszett Önnek ez a nagyszerű lakás, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla. Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, 12 bank kedvező ajánlataiból választjuk ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat