15.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

(Hivatkozási szám: 3566)

3535 Miskolc, Berekalja +36 70 454-9294
  • alapterület: 83
  • telek mérete: 332
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 2
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Miskolc legzöldebb részén, a Berekalján szeretne egy jó ár-érték arányú családi házat?

 

Akkor ezt a befejezésre váró, zsákutcában lévő ingatlant érdemes megnéznie. Remek választás lehet gyermekes családoknak is, hiszen az ideális méretű kertben a kicsik biztonságban játszhatnak, illetve baráti, családi összejövetelek hangulatos helyszíne lehet. Hobbikertészek számára is kellemes elfoglaltságot jelenthet a kert gondozása. Engem a ház elhelyezkedése, a környezet hangulata és az a nyugalom fogott meg leginkább, ami ezt a házat és az egész környéket jellemzi.

Olyan családoknak ajánlom, akik nem szeretnék leendő otthonuk kialakítását a tervezéssel, engedélyeztetéssel és az alapozással kezdeni, szívesebben vállalják a belső terek teljes kialakítását, saját elképzelésének megfelelően.

 

A ház vegyes falazatú, 83 m2-re tervezett, fantasztikus elosztású, nappali és konyha mellett plusz 3 szoba, 2 fürdőszoba és gardrób is helyet kapott benne, valamint egy külső, szomszédok számára beláthatatlan terasz is.

A telek teljesen közművesitett, teljes területe 332 m2.

 

Az ingatlan a Diósgyőri Vár szomszédságában fekszik, bükki levegő páratlan élménye fogad itt bennünket teljes csenddel és nyugalommal. Ugyanakkor gyorsan elérhető Diósgyőr központja, ahol akad bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda és több tömegközlekedési lehetőség.

Ha Ön is lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

 

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat