26.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Jaminában kertesház eladó! (Hivatkozási szám: 3746)

5600 Békéscsaba, +36 70 419-1391
  • alapterület: 80
  • telek mérete: 400
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vályog falazat
  • gázkazán fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Békéscsabán 85 nm-es, háromszobás, felújítandó családi ház várja új tulajdonosát. Az ingatlant főként családoknak, pároknak ajánlom a kitűnő elrendezése és lehetőségei miatt.

Jó tervezéssel egy békés, kényelmes családi kuckó alakítható ki belőle. Szobái külön nyílnak, ezzel megteremtve mindenkinek a magánszférát. Mindig is arról álmodott, hogy olyan ingatlanba fog költözni, amelyet saját maga újíthat fel, alakíthat át? Jó hírem van az Ön számára! Ez az ingatlan tökéletes arra, hogy álmát megvalósítsa! Nézze meg a képeket és gondolja át, mit tudna belőle kihozni! A konyha tágas, éppen ezért, ha eddig kisebb konyhája volt, kisebb méretű pulttal, ahol az ebédet főzte, itt végre már ezzel sem lesz gond, hiszen úgy alakíthatja ki, ahogyan szeretné. Milyen új konyhabútort képzelne el? Matt, vagy fényes stílusú csempét választana? A konyhában nagyon hangulatos tud lenni egy fa hatású járólap.

A ház központi része a tágas étkező, ahol összegyűlhet a család apraja-nagyja, hogy megosszák egymással a nap eseményeit. Hangulatos kialakításával a családi ünnepségek, baráti összejövetelek fényűző színtere, ahonnan minden további helyiségbe eljuthatunk. A ház minden helységére elmondható, hogy tágas. A fürdő téglalap alakú, ami nagyon kedvezővé teszi a berendezhetőséget.

Ha az önellátás gondolatával kacérkodik, szeretné magának és családjának megtermelni a legjobb minőségű, friss ételeket, a telek alkalmas konyhakert  kialakítására, és gyümölcsfák ültetésére egyaránt. 

Egy kis fantáziával nagyszerű kis otthonná lehet alakítani ezt az ingatlant.

 Az udvaron a gyerekek jókat tudnának játszani és az egész család és baráti társaság is össze tud jönni közös programokra, beszélgetésre, sütögetésre. Jelenleg a szép nagy udvaron a műhely, garázs, kamra és tárolók vannak kialakítva.
Azt is könnyedén el tudom képzelni, hogy a gyerekek kint játszanak a kertben, amíg elkészül a finom vacsora, a tágas konyhában.
Az ingatlan alkalmas vállalkozás létrehozására is, gondolok itt a komplett szépségszalon, fodrászat, kozmetika kialakítására, de akár az asztalos mestereknek is érdekes lehet.

Ha szeretne vidékies környezetben, mégis a városhoz közel lakni, ráadásul a friss levegőn, akkor ne késlekedjen a telefonálással! Hívjon, és nézzük meg együtt!

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Bora Mónika
  • +36-70-419-xxxx Megmutat