56.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Két szintes családi ház eladó (Hivatkozási szám: 3545)

3532 Miskolc, Győri kapu +36 70 454-9294
 • alapterület: 250
 • telek mérete: 651
 • szobaszám: 7
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • cserépkályha fűtésű
 • gázkazán-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagycsaládosok figyelem! Ajánlom ezt a hangulatos házat a Győri Kapu csendes, kultúrált, családi házas övezetében több gyermekes családnak, ahol a szobaszámok lehetőséget nyújtanak vendégszoba kialakítására is, hisz ez a 651 m2-es telken lévő, 250 m2 lakóterületű, 2 szintes családiház remek lehetőség erre.

De kifejezetten jó lehetőség a befektetőknek is, hiszen könnyen vendégházzá lehetne alakítani. A két szint adottságait figyelembe véve külön-külön is ki lehetne adni az egyes szinteket, hiszen mindkét szinten van fürdőszoba.

Vállalkozás számára is el tudom képzelni, hiszen az ipari áram miatt asztalos, vagy eszterga gépek is elhelyezhetők.

Ugyanakkor gazdálkodásra alkalmas kert is van a házhoz, melyet jól ki tudnának használni azok, akik szeretnek kertészkedni.

 

Ez a nappali plusz 5 szobás eladó ház egy csendes kis utcában található. Az ház alap állapotú, de remek lehetőségeket rejt az ötletes elrendezése miatt. Egyes helyiségek teljesen új arculatot kaptak, emellett találunk olyan teret is az ingatlanban, melynek kialakítása az új tulajdonos fantáziájára van bízva.

Az ingatlan melegéről mindkét szinten fa tüzelésű kandalló gondoskodik. Lehetőség adott a gázkazánnal történő fűtésre is, a melegvizet gázbojler biztosítja.

A ház szigetelt, valamint a mennyezet szigetelése is megtörtént.

 A villanyvezetékeket kicserélte a jelenlegi tulajdonos, fázisbővítésről is gondoskodott.

A belső terekbe érkezhetünk az elektromos kapuval ellátott garázson keresztül is, de az udvaron át is. Amint belépünk a házba, előtérbe érünk. Innen érhető el a nappali konyhával, egy nagyobb szoba, külön fürdőszoba és illemhelyiség.

A konyha 2021-ben teljes mértékben megújult, modern bútor, gépek kerületek be, burkolat csere is megtörtént, mennyezeti spotok lettek beszerelve, valamint kamra került kialakításra. A konyhából közvetlenül juthatunk ki a nagy odafigyeléssel gondozott kertbe. A kamra alatt 16 m2-es pincerész található.

2022-ben a nyílászárók cseréje is megtörtént, melyek redőnnyel lettek ellátva, 2019-ben az emeltre új beltéri ajtókat szereltek.

A földszinti fürdőszoba kialakításra vár, az emeleti tágas és fürdőkádas.

Az emeleten 4 nagy méretű hálószoba helyezkedik, valamint gardrób. Innen jutunk a padlástérbe, mely szintén nagyon tágas, beépíthető.

A kert ideális méretű, füvesített, gyümölcsfákkal, szőlővel beültetett. Található egy 20 m2-es kis ház is a kertben, mely alkalmas kerti szerszámok tarolására.

Parkolás a garázsban és a nyugodt utcán is lehetséges.

Az utca csendes, a szomszédok kedves, illedelmes emberek.

A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, iskolák, óvodák.  Gyorsan elérhető Miskolc központja.

 

Rengeteg lehetőség rejlik ebben a házban, csak a képzelőerőn múlik, hogy mire lehet még hasznosítani. Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat