26.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Két szintes, napfényes családi ház eladó Érsekvadkert egyik csendes utcájában! (Hivatkozási szám: 3832)

+36 30 439-8211
 • alapterület: 120
 • telek mérete: 1050
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • igen
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Elsősorban családosok és családtervezők figyelmébe ajánlom ezt az ingatlant, hiszen a helyiségek elrendezése tökéletes, mert minden szoba külön nyílik és kielégítő életteret ad használójának, továbbá nagy udvar és kert áll rendelkezésre.

Olyanoknak is ajánlom, akik a zajtól elvonulni szeretnének, ugyanis Érsekvadkertnek az a békés része, ahol ez a ház található, a nyugalmat garantálja.

Különösen előnyös, hogy bőven jut természetes fény minden helyiségébe ennek a déli tájolású ingatlannak. A nyílászárók fából készültek, dupla üveggel vannak ellátva, a bejárati ajtó pedig műanyag. A födém és a tetőszerkezet jó állapotban van. A ház fűtése vegyestüzelésű kazánnal megoldott, a hőleadást radiátorok biztosítják minden helyiségben, gázhálózat az utcában van, a melegvízről villanybojler gondoskodik.

A ház alapterülete 120 m². A földszinten a hasznos terület 105 m².

A földszinten három szoba, nappali, közlekedő, fürdőszoba, WC, konyha és spejz lett kialakítva. A spejzbe a konyhából jutunk be, amely bőséges helyet tesz lehetővé élelmiszer tárolására.

A teljes épület alatt található pincerészben jelenleg garázs, kazánház, fatároló és egyéb praktikus tároló helyiségek lettek kialakítva, de szükség szerint több alternatívára van lehetőség.

A tetőtér beépített, de jelenleg nincs használatban és két szoba kialakítható, valamint egy erkély rendelkezésre áll, amely az utcafrontra néz.

A ház Érsekvadkert egyik csendes utcájában helyezkedik el, az átjáró forgalom minimális.

A telek teljes alapterülete 1050 m²-es, ebből a kerti rész kb. 700 m², amely füvesített, illetve szilva-, körte- és barackfa található itt. Ide kiülve élvezheti a hely nyugalmát. Korábban a jelenlegi tulajdonos veteményeskertnek használta egy részét, amely igény szerint újra kialakítható. Ha még ettől is nagyobb kertet szeretne, akkor a szomszéd telek szintén eladó, az is 1050 m² területű.

A község Budapesttől 65 km-re, Váctól 35 km-re, Rétságtól 10 km-re és Balassagyarmattól 15 km-re helyezkedik el a 22-es főút vonalon, Nógrád megye délnyugati részén.

Munkahelyből nincs hiány a környéken, a rétsági- és a balassagyarmati ipari parkokban lévő gyárak számos munkalehetőséget biztosítanak. A fővárosba óránként van buszjárat. A településen van általános iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség. Természeti adottságok szempontjából is igen kedvező a fekvése, mert a Börzsöny lábánál található, illetve a Cserhát hegyvonulatai és a Bánki-tó, mindössze 10 percen belül megközelíthető autóval. Ezért a természetkedvelők és túrázni vágyók számára is tökéletes ez a hely.

Ha lát benne fantáziát, vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gréczi Péter
 • +3630439xxxx Megmutat