63.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Környei panorámás családi ház, zöldövezetben, tóhoz közel, csendes helyen eladó – azonnal költözhető! (Hivatkozási szám: 4060)

2851 Környe, +36 70 391-2885
  • alapterület: 120
  • telek mérete: 727
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Az ingatlan csodálatos panorámája, amely a Vértes hegyre és egészen Oroszlányig terjed, minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt, biztosítva, hogy az év minden napját gyönyörű kilátás teszi majd felejthetetlenné.

A kedves, segítőkész szomszédság és a folyamatosan fejlődő, sokszínű kulturális élettel rendelkező város – amely büszkén viseli a „2019 Legboldogabb Városa” címet – garantálja, hogy itt nem csak egy házat vásárol, hanem egy valódi közösség részese lesz. A közösségi terek, óvodák, iskolák folyamatos fejlesztése része a város sajátosságainak, a rengeteg gyerek- színházi- és egyéb program bárkinek megfelelő kikapcsolódást biztosít.

Az ingatlan és környéke számtalan lehetőséget rejt magában:

– induló családoknak, akik most tervezik a jövőt;

– gyermekes családoknak, mivel a kertben ki lehet alakítani játszóteret, ami mellett még mindig marad elég terület gazdálkodásra és pihenőpark kialakítására;

– idősebb embereknek, akik szeretnék élvezni a pihenést, a tiszta, jó levegőt és a természet közelségét, valamint, szeretnék kihasználni a konyhakert adta lehetőségeket;

– a horgászat szerelmeseinek, mivel a területen rengeteg horgásztó található, megfelelő kikapcsolódást biztosítva a horgászat kedvelőinek;

– túrázóknak, a természet kedvelőinek, hiszen a kék túra mellett számos egyéb túraútvonal található a környéken;

– kerékpározóknak, akik a kialakított kerékpárutak segítségével nem csak az egész várost kerekezhetik be, hanem átmehetnek Oroszlányba, Tatára és számos más településre is.

 

Manapság egyre népszerűbb a „home office” is: a ház tökéletesen alkalmas erre, mivel az alsó részben önállóan kialakítható az iroda, ami révén a munka teljesen függetleníthető a családi élettől, így ez nem keveredik egymással, nem kell „bevinni a házba a munkát” – ez sokkal kiegyensúlyozottabb életformát biztosít.

Az épület alagsorral rendelkező, egy szintes családi ház, betonfödémmel. Az utcaszinten van a bejárat, ami egy előszobán keresztül vezet a nappaliba, ahonnan gyönyőrű kilátás nyílik a Vértesre. Mellette található a fürdőszoba és egy konyha, ahol a családi összejövetelek hangulatát egy étkező teszi még meghittebbé.

A nappaliból nyílik az egyik, az étkezőből a másik nagy szoba, amik egyenkét 25 négyzetméteresek.

Az étkező részből egy kisebb kamrán át tudunk kimenni a teraszra, amiről egy lépcső vezet le a csodás udvarra. A kamrában van a padlásfeljáró is – a padlás teljes egészében véigfut a ház tetején. Az alagsor rejtett kincse egy nyári konyha, egy nagy pince, valamint egy fás kamra, amelyek tökéletes helyszínt biztosítanak a házi készítésű finomságok tárolására és az évszakok szerinti készletezésre.

A telken van egy önálló, 25 nm-es kis épület is, ami akár üzleti tevékenységre is alkalmas vagy önálló lakrészként is funkcionálhat. A kertben 3 gyümölcsfa található: cseresznye, alma és őszibarack, amik folyamatosan friss gyümölcsöt biztosítanak a háztartásnak. Van egy veteményeskert is, ami már be is van vetve zöldségekkel, így tavasszal már lehet élvezni a kert adta finom terméseket.

A ház folyamatosan karbantartott, új nyílászárókkal rendelkezik, műszakilag jó állapotú, a gázcirkó gyorsan felfűti az egész házat. Ugyanakkor a radiátorok egyedileg elzárhatóak, így elegendő lehet csak a szükséges helyiségeket fűteni.

 

A város 70 km-re található Budapesttől, 10 percre Tatabányától, az M1-es autópálya mintegy 14 perc. Az ingatlantól pár száz méterre található a busz- és vasútállomás is, de a legjobban kocsival közelíthető meg: az egész város végig jól aszfaltozott úttal van ellátva.

 

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthonra találjon ezen a varázslatos helyen, ahol az emlékek születnek, és az álmok valóra válnak! Várom, hogy megmutathassam Önnek ezt a különleges ingatlant, amely ígéretes kezdetet biztosít egy új életnek. Lépjen kapcsolatba velem még ma!

 

Videó az ingatlanról

Kuzma Ferenc
  • +36 70 391-xxxx Megmutat