24.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Legmagasabb minőségen felujitott eladó lakás (Hivatkozási szám: 3730)

3534 Miskolc, Munkás Kilián észak +36 70 454-9294
 • alapterület: 40
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 0
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • gáz (konvektor) fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha egy vadonatúj állapotú, 2023-ban felújított, első emeleti lakást keres társasházban, akkor ezt mindenképp érdemes megnéznie! 

Ezt a nagyszerű elhelyezkedésű, Munkás utcai, északi fekvésű, 36 m2-es, 1 szobás téglalakást ajánlom egyedül állónak, pároknak és befektetésre egyaránt, közkedvelt és frekventált elhelyezkedése miatt.  

 

A lakást csendes, az utca zajából szinte semmit sem hallani, ami köszönhető többek között a kicserélt nyílászáróknak is, valamint a felszerelt redőnyöknek.

A lakás teljes körű felújítása a napokban fejeződött be, az ingatlan minden egyes pontját a legnagyobb figyelemmel, legmagasabb minőségben alakították ki a jelenlegi tulajdonosok. Kicserélték a teljes elektromos hálózatot, a vízvezeték rendszert, a szennyvíz hálózatot a mérőműszerek komplett cseréjével, korszerűsítették fűtést és az ingatlan teljes belső szerkezetét, mindenből a legmagasabb minőséget használva. A falakat vakolatig csiszolták, újra glettelték és festették; csodás, elegáns burkolatok kerültek minden helyiségbe, beleértve az erkélyt is.

Ezáltal egy modern, világos, bátran fogalmazhatunk úgy, hogy egy teljesen új ingatlan lett kialakítva a régi helyén.

 

A konyha és a fürdőszoba teljesen új arculatot kapott. A konyha méretét tekintve nagyszerű, bőven lesz helye a háziasszonynak, a mosogatót és mosogatógépet beugró helyiségben találjuk, amely nagyon helytakarékos. A régi konyhabútor helyére új, egyedileg tervezett magas fényű, elegáns bútor került, melynek minden eleme önműködően záródik. A konyhához led világítás is beépítésre került, ami amellett, hogy nagyon energiatakarékos, hangulatos is. A felújítás során mindenből a legmagasabb minőség került az ingatlanba, minden pontja a legigényesebben van kialakítva a beépített szekrényektől, gépesítésen át a fugáig. A fürdőszobában zuhanykabint találunk, a világítás távirányitóval szabályozható, mely készülődés közben kellemes zenei aláfestést ad. Az illemhelyiség is itt található, szintén önműködően záródik. A szobája körültekintően lett ujjá varázsolva, innen lépünk ki az erkélyre, mely csendes parkra nyílik, itt garantált a pihenés. Az előszobába beépített szekrény került, mely harmonizál a lakás összes pontjával,

A lakás melegéről gázkonvektor, a meleg vízről okos villanybojler gondoskodik. A lakás 3 oldalról védett, a háromrétegű 7 légkamrás acélvázas műanyag nyílászárók (Roto vasalatokkal) 50 cm vastag téglafalazatba kerültek beépítésre, így a hőszigetelése a passzív házak hőtechnikai értékével nagyjából megegyezik. A külső nyílászárókon kívül a belső ajtók is hangszigeteltek, valamint új biztonsági bejárati ajtó került a régi helyére.

 

Az ingatlanhoz tartozik egy saját tároló a lépcsőházban, ami alkalmas a szezonális ingóságaink tárolására. A társasház lakói kedves, intelligens emberek, a paroklás az utcán ingyenesen biztosított.

 

Az ingatlan elhelyezkedése kedvező, a Bükk és a belváros is egyforma távra található, de a közelben elérhető minden, ami a mindennapi kényelmünket szolgálja: élelmiszerüzlet, posta, bank, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő, stb…

Közlekedés szempontjából szintén nagyon jó választás, hiszen karnyújtásnyira található a busz és a villamosmegálló is.

 

Ha Önnek is annyira tetszik ez az ingatlan, mint nekem, hívjon mielőbb!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

 

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat