55.104.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Mesés álomotthonok Lenti vadonatúj, hangulatos lakóparkjában, most hihetetlenül jó áron! (Hivatkozási szám: 3950)

8960 Lenti, +36 30 267-6032
 • alapterület: 75
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 4
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • hőszivattyú fűtésű
 • fan-coil-fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Óriási áresés!!! Csodás, 12 lakásos lakópark épült Lentiben, az egykori óvoda helyén, néhány lakás már el is kelt! Lenyűgöző külső forma, átgondolt elrendezés, magas műszaki tartalom, korszerű technológia, igényes burkolatok, kellemes színek. Gyönyörűen parkosított udvar csobogókkal, térköves járdákkal, japán kerttel.

 

A teljes gépészeti rendszer takart és zajtalan. Az ideális hőmérsékletről hőszivattyús központi hűtő-fűtő berendezés, padlófűtés, illetve központi lakásszellőztető berendezés gondoskodik. A világítás energiatakarékos, igény esetén távolról is vezérelhető. A megfelelő árnyékolásért motoros redőnyök, a bogár- és bosszúságmentes nyári estékért szúnyoghálók felelősek. Mind a gépesítés, mind pedig a burkolatok helyi kereskedőktől származó termékek. Az esetleges garanciális ügyintézéseket így nagyban megkönnyíti, hogy mindent helyben, a városban lehet intézni a jövőben is. Valamennyi lakáshoz videókaputelefon tartozik. A lakásokhoz opcionálisan kérhető okosotthon szolgáltatás, és igényelhető a riasztóbekötés is.

 

A Platánliget Parkban igazán barátságos környezetben találhatnak otthonra fiatalok és idősek egyaránt. Családok számára ideális élettér bármelyik modern és praktikus, alacsony rezsiköltségű, kényelmes ingatlan, közel a bölcsődéhez, óvodához, általános és középiskolához, s valamennyi lakossági szolgáltatáshoz, üzlethez, vendéglátóipari egységhez.

 

Lenti dinamikusan fejlődő kisváros a szlovén határtól 6 km-re. A település látványosan megújult az elmúlt 10 évben, folyamatosan szépül, fiatalodik. A kisváros otthont ad a rendkívül népszerű, szakmai körökben méltán elismert Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparknak, ami a lakóparktól gyalog is könnyen, 10 perc sétával elérhető. A fürdő vize 40 000 éves gyógyvíz, amely mozgásszervi problémák, gerinc, lumbágó, ízületi gyulladásos és kopásos megbetegedések kezelésére alkalmas. Az élményfürdőben minden korosztály és az egész család megtalálja a számára legmegfelelőbb fürdőszolgáltatást, legyen szó nyugodt percekről, vagy akár önfeledt élményteli fürdőzésről. Szakemberek szerint az Energiapark magyarországi viszonylatban is kiemelkedően nagy energiájú és olyan jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, amely fürdőnket egyedülállóvá teszi egész Európában. Az itteni energiák egész testünkre hatva harmonizálják az energia áramlását, pozitív hatású folyamatokat indítanak be, melyek helyreállíthatják a testi és a lelki egyensúlyt.

 

A környék tele van látnivalóval, kedvelt túraútvonallal, és egyre nagyobb területet hálóznak be kerékpárutak. Egyedül az igényeink és a családunk kor összetétele szab határt a programválasztásunknak. Napfürdőzés a saját teraszunkon, egész napos lustálkodás a strandon vagy aktív sportolással töltött kirándulás a környéken (kajaktúra, kalandparkozás, bringázás a Hetés dombjain)? Csak rajtunk múlik!

 

A lakások (két kivétellel) megvásárolhatók fűtéskész vagy kulcsrakész állapotban is. A fűtéskész változat tartalmazza a komplett gépészetet (hőszivattyú, fan coil, padlófűtés), nincs benne a burkolás, festés, szaniterek, konyha. Ha viszont a kulcsrakész megoldás a szimpatikus, akkor ide már csak be kell húzni majd a bőröndöket.

 

Új lakás vásárlásához kapcsolódó CSOK és CSOK-hitel, valamint 5%-os adóvisszatérítési támogatás igénybe vehető!!!

Pontos árak, paraméterek, alaprajzok a képek között találhatók!

 

Érdeklődni lehet:

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara

+36 30/267-6032

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
 • +36 30 267-xxxx Megmutat