41.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Miskolctapolcán eladó családi ház (Hivatkozási szám: 3786)

3519 Miskolc, Miskolctapolca +36 70 454-9294
  • alapterület: 67
  • telek mérete: 868
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • elektromos fűtésű
  • kandalló
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Miskolctapolca szerelmesi figyelem!

Ezt az 1 szintes családi házat ajánlom párok, gyerekes családok figyelmébe, illetve befektetési lehetőségnek is egyedi alkalom, hiszen ezen a környéken a folyamatos fejlesztések miatt az ingatlanok árai növekednek, ráadásul ezen az áron családi házat találni Miskolc legkedveltebb családi házas övezetében nem könnyű.

A 67 m2-es háznak jelenleg 2 szobája van, 25m2 fedett terasszal rendelkezik, mely megépítéskor úgy lett tervezve, hogy a jövőben bővíthető legyen, igy a ház lakóterülete 87 m2-re növelhető.

Ez a 10 éve épült családi ház forgalom mentes, csendes utcában fekszik 868m2-es telken, ahol a privát szférát növeli a telekhatárorra telepített teljes növényzet.

 

Az építés során jelenlegi tulajdonosa a tartósságot és megbízhatóságot szem előtt tartva a házba 20 cm-es fagerendákat helyezett el, valamint hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre redőnnyel ellátva.

 

A telken a családi ház mellett található egy 40m2, szobát és konyhát magába foglaló faház, valamint egy kisebb tároló, szalonnasütő, filagória is.

 

Az ingatlanba belépve a jobbra tágas nappaliba érkezünk, tovább haladva az étkezős konyhát találjuk, mely mérete önmagában is ideális a háziasszony számára, ahol külön pozitívum, hogy kamra tartozik hozzá, tárolási szempontból nagyon praktikus megoldás. A hálószoba ablakai a szomszédos lakatlan telekre néznek, igy itt éjszaka a lehető legnagyobb csendben garantált a pihenés. A fürdőszoba kádas, egyben találjuk az illemhelyiséggel, azonban méretét tekintve kényelmesen elfér itt a mosógép is. Az ingatlan duplakomfortos, a teraszról is nyílik egy fürdőszoba, igy ha kint tartózkodik a család, azonnal használható. A későbbi bővítési lehetőség miatt lett beépítve ez a fürdőszoba, hogy nagyobb család esetén könnyű és gyors legyen a reggeli készülődés.

 

A családi ház melegéről elektromos kazán gondoskosik, emellett hangulatos kandallót is választhatunk az ideális hőérzet biztosítására. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

A kert minimálisan lejtős, nagyon szépen rendben tartott, gondozott és barátságos, itt minden lehetőség adott egy bensőséges családi összejövetelre, szalonnasütésre, jó hangulatú partyra, vagy egyszerűen a csend és nyugalom élvezetére.

 

Ez a rendezett utcában lévő ház a Barlangfürdő felé vezető út bal oldali családi házas övezetében fekszik, a tapolcai strand 5 perc sétányira található. Ideális lehetőség befektetésre, akár jelenlegi állapotában vendégházként is üzemeltethető.

Ingatlan nyilvántartás szerint művelés alól kivett zárterti terület, hétvégi ház és gazdasági épület, mely rendelkezik használatbavételi engedéllyel.

 

Ez az ingatlan számos lehetőséggel bír, ha Ön is úgy látja benne a fantáziát, ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen a boldog tulajdonosa!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 

 

Soós Anna
  • +36 70 454-xxxx Megmutat