19.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Modern lakás eladó (Hivatkozási szám: 3689)

3534 Miskolc, Árpád út Diósgyőr +36 70 454-9294
 • alapterület: 35
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 1
 • emelet: 8
 • épület szintjei: 11
 • van lift
 • belső szintek száma: 11
 • panel
 • távfűtéses egyedi méréssel
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt az Árpád úti 35 m2-es, 1,5 szobás, 8. emeleti lakást ajánlom befektetőknek és pároknak egyaránt, új tulajdonosának már csak a bőröndjét kell hoznia, nem kell felújítani már semmit, mivel minden ki lett cserélve. Jelenlegi tulajdonosa minden igényt kielégítő, teljes körű átalakítást végzett 2021-ben.

 

A lakásban víz-, villanyvezeték fel lett újítva, valamint az összes helyiségben a burkolatokat és a nyílászárókat kicserélték. Bátran fogalmazhatunk úgy, hogy egy teljesen új ingatlan lett kialakítva a régi helyén.

Az új külső nyílászárókra redőnyt és szúnyoghálót is felszereltek, a belső nyílászárókat a konyhában és a nappaliban megszüntették, ezzel optikailag növelve a teret. A hálószobára és a fürdőszobára modern harmonikaajtó került, melyek rendkívül helytakarékosak. Emellett több ponton záródó bejárati ajtó is beszerelésre került. A lakás világítását a legújabb trendnek megfelelő lámpák biztosítják

.

A bejárati ajtón belépve az előszobából balra nyílik a modern nappali, tovább haladva találjuk a hálót, melyekről elmondható, hogy a kialakításnál szigorúan figyeltek arra, hogy minden új és korszerű legyen. Mindkét helyiség ablaka a Bükkre néz, gondoskodva a csodás panorámáról.

A bejárati ajtóval szemben található a konyha, fehér színével nagyon modern légkört teremt. A letisztult, beépített szekrényekkel ellátott előszobából pedig a fürdőszobába érkezünk, amely szintén a legmodernebb designnak megfelelően lett kialakítva, beleértve a burkolatokat és a szanitereket is.

 

A lakás egészéből árad a letisztult, igényes kialakítás, jelenlegi tulajdonosai a bútorok kiválasztásánál is figyeltek a magas minőségre. Ezek a bútorok megegyezés szerint akár az ingátlannal együtt is birtokba vehetők, igy az új lakónak már csak a bőröndjét kell magával hoznia.

A lépcsőház panelprogramban vett részt, igy a kellemes hőmérsékletről és a meleg vízről egyedi mérős távfűtés gondoskodik, melyről elmondható, hogy nagyon alacsony havi költséggel jár. A szomszédok rendszerető, kulturált emberek és a ház előtt pedig bármikor találni szabad, ingyenes parkolót.

 

A közelben található az iskola, óvoda, több kis üzlet és szolgáltató. A belvárosba és más irányokba a közvetlen közelben levő villamosmegállóból és buszmegállóból indulva minden könnyedén elérhető. Lillafüred tíz perc alatt elérhető autóval, a Diósgyőri Vár pár percnyi sétára található.

 

Ha tetszik Önnek ez a fantasztikus lakás, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, 12 bank kedvező ajánlataiból választjuk ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Soós Anna
 • +36 70 454-xxxx Megmutat