74.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Mohácsi hatalmas, kétlakásos családi ház vállalkozóknak, kétgenerációs családoknak eladó! (Hivatkozási szám: 4080)

7700 Mohács, +36 70 328-9641
 • alapterület: 218
 • telek mérete: 825
 • szobaszám: 7
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Mohácson eladó egy tetőtér beépítéses, két generációs nagy családi ház udvarral, dupla garázzsal, kapubeállóval. Elsősorban olyan családoknak javasoljuk, akik többgenerációs családmodell választják otthonukat. De irodák, rendelő vagy vendégszobák kialakítására is alkalmas a ház, mert a földszinti és a tetőtérben kialakított két teljes értékű lakás külön bejárattal nyílik az udvarról, így mindenki úgy intézheti a dolgait, hogy a másik lakrész lakóit nem zavarja. A vállalkozók otthonról irányíthatják vállalkozásukat, a saját irodaházukból, vagy rendelőjükből, nem kell bérleti díjat fizetniük, vagy másokkal osztozni a rendelőn.

Az utcáról egy nagy kapualjon keresztül lehet bejutni, ahol le lehet tenni a bicikliket, és védi a kapualj a házat, ezért télen kevésbé hűlnek le a falak, nyáron pedig nem annyira melegszik fel a ház. Innen nyílik az egyik bejárat a földszinti lakrészbe, de a teraszról nyíló bejáratot használják inkább. Az amerikai konyhás ebédlőben kényelmesen ebédelhet együtt a család, és nagyobb baráti összejöveteleket is rendezhetünk, mert van hely bőven. A háziasszonyok álma, hogy legyen elég hely elpakolni a háztartással járó dolgokat, lehetőleg a konyhához közel, hogy ne kelljen a lábaikat lejárni ebédfőzés közben. Erre egy tökéletes klasszikus spájz áll rendelkezésre a konyha mellett. 

A két utcára néző szoba egymásból nyílik, és nappali-háló elrendezésben szülői birodalom lehet, ahol a családi közös szórakozás után a pihenés, alvás már külön szobában történhet. A világos szobákban a redőny segít félárnyékot teremteni az alváshoz, és azért is jó a redőnyöket leengedni este, mert így nem láthatnak be az utcáról. Egy harmadik, kisebb szoba nyílik a közlekedőről, és kellő intimitást ad a szobának, ezért jó hálónak, vagy gyerekszobának is. A fürdőszoba és a WC felújított, nem egy légtérben vannak, így nem egymásra várni a reggeli készülődés közben. A földszinti lakrészhez kapcsolódik egy terasz, amit télen védi a házat és segít a fűtési költségeket csökkenteni, nyáron pedig hűvös, szellős lehetőséget ad a kinti étkezéshez, beszélgetéshez, üldögéléshez.

A kapualj másik oldalán az udvarról nyílik a tetőtérbe vezető szép fa lépcső, ahonnan a három szobás, nappalis felső lakásba érünk, kizárva magunk mögött a külvilágot. A lambériával burkolt, klasszikus stílusú lakrészben jó lepihenni, mert hihetetlenül csöndes, és nagyon kellemesek a fényviszonyok. Aki szereti, hogy a hasára süssön a nap, az a keletre néző hálót választhatja, a többieknek a napnyugta fog örömet jelenteni. A nappali egy igazi különlegesség a maga klasszikus eleganciájával, ahol jó pihenni, zenét hallgatni, vagy dolgozni. A szobákat és a nappalit át lehet alakítani kis ráfordítással irodákká, ahol egy-két íróasztalt el lehet helyezni és van a tárolási lehetőség az iratoknak is. A nappaliból pedig egy kényelmes főnöki iroda, vagy tárgyaló alakítható ki. A folyosó végén egymás mellett van a különálló WC és fürdőszoba, egy tároló, és a konyha is egy lépésnyire van. Ez az elkülönített elrendezés nagyon jó, hiszen ad egy intimitást ezeknek a helyiségeknek. A fürdőben többen is tudnak egyszerre kezet mosni. A konyha sarokétkezővel kedves hely az ebéd elfogyasztására, vagy a reggeli kávézásra. 

A ház, bár a főút mellett fekszik, nagyon csöndes, szinte semmiféle zaj nem hallatszik be, így nyugodtan lehet dolgozni és pihenni is. A dupla garázsban két autót lehet elhelyezni, de a kapu alatt is elfér két kocsi. Vannak tárolók, és egy régi góré, ahol a gyerekek számára egy igazi vagány játszó birodalmat lehet kialakítani, de természetesen tárolásra is alkalmas. Az udvar gondozott, csodaszép sövény határolja, teljesen körbe van kerítve, így biztonságos, a gyerekek szabadon, de mégis felügyelet mellett játszhatnak, és a kíváncsi szemek elől is védett. 

A ház nagyon stabil, békebeli alapossággal, anyagokkal megépített, és több olyan rendszer van készen, amit mai árakon megépíteni nagyon sokba kerülne. Nem igényel nagyobb felújítást, de természetesen az új tulajdonos ízlésének megfelelően lehet modernizálni, alakítani.

Ez az ingatlan a lehetőségek miatt értékes, és a gyerekzsivajtól hangos pogácsa illatú nagycsaládos életérzéstől az elegáns, nyugodt, kedves irodákig, vagy kiadó szobákig mindent ide lehet képzelni.

Hívjon, ne várakozzon, mert ez a ház ár-érték arányban alkalmi vétel!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.           

Videó az ingatlanról

Szűcs Judit
 • +36 70 328-xxxx Megmutat