17.990.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Mohácson a Horváth Kázmér utcában 3 szobás, erkélyes, részben felújított, 4. emeleti klassz lakás eladó (Hivatkozási szám: 4078)

7700 Mohács, +36 70 328-9641
 • alapterület: 54
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 2
 • emelet: 4
 • épület szintjei: 5
 • belső szintek száma: 5
 • tégla épület
 • távfűtéses egyedi méréssel
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Mohács jól ismert lakótelepén, a Horváth Kázmér utcában eladó a legfelső szinten (negyedik emelet) egy hangulatos, klassz lakás. Fiataloknak, pároknak javasoljuk, és kisebb családoknak is megfelelő, mert a három szobában mindenkinek ki lehet alakítani a saját személyes birodalmát.

A lakásba lépve egy tágas, modern amerikai konyhás étkező fogad, ami a mindennapi étkezésekhez, vagy kisebb vendégséghez is kellemes, és a főzésnél is kényelmesen el lehet férni a jól kialakított bútorzattal. Az erkélyes szoba nappalinak kiváló, akár egyedül, akár a barátokkal, családdal akarunk pihenni, kikapcsolódni. Elég fényes olvasáshoz, és a rolókkal besötétítve pihenni is lehet. A bejárattól távolabbi kisebb szoba hálónak tökéletes, hiszen csendes, és nyugodtan lehet pihenni. A bejárat melletti szoba pedig dolgozó szobának kiváló, mert világos, így nem kell villanyfénynél dolgozni. Ha gyerekek is vannak, ez a két szoba ideális számukra is, mert elfér az ágy és íróasztal a tanuláshoz, és még játékra is marad hely.

A fürdő retro hangulatú, amiből fiatalos, üde helyet varázsolhatunk, vagy fel is újíthatjuk. A WC felújított, és külön helyiségben van, így a reggeli készülődésnél nem kell várnunk egymásra.

A legfelső emelet azért jó, mert nincsenek zajos felső szomszédok, nem kell a szokásos lakótelepi zajokkal együtt élni, mint a cipőkopogás, székláb csikorgás, és nem járkálnak el olyan sokan az ajtó előtt sem. Az egyik oldalon a kilátás a parkra és annak fáira esik, így reggel madárcsicsergés adhat egy kedves indítást a napunknak. A nagy szobából erkély nyílik, ahol nyugodtan lehet üldögélni, nézelődni. A fák árnyéka és a redőnyökkel védett ablakok a nyári nagy meleg ellen hatékony és természetes védelmet jelentenek, így éjjel is jót lehet aludni.

A lakás félig felújított, így a saját kreativitásunk és ötleteink vesznek körül majd, ha folytatjuk a megkezdett modernizálást. Nagy előny, hogy a belső falak szabadon alakíthatók.Azért jó ebben a lakásban lenni, mert ha belépünk az ajtón, a külvilágot magunk mögött hagyjuk és a csendes lakásban, a fák lombjait látva fel tudunk töltődni.

Hívjon fel, nézze meg, és legyen ez a lakás a bázisa az élete következő időszakának! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.           

Videó az ingatlanról

Szűcs Judit
 • +36 70 328-xxxx Megmutat