61.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Mohácson gyönyörű 2 szobás, amerikai konyhás + nappalis családi ház nagy telekkel eladó (Hivatkozási szám: 4069)

7700 Mohács, +36 70 328-9641
 • alapterület: 91
 • telek mérete: 698
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • parkolás udvari beállóban
 • GG Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a mohácsi családi ház egy igazi gyöngyszem kisgyerekes családok, párok, vagy unokázó nagyszülők számára. Olyanok számára ideális, akik a gyerekeik önfeledt, szabad játékában szeretnek gyönyörködni egy nagy, focizásra is alkalmas füves területen, ahol még csúszdás házi játszótér is elfér, de nyáron medencét is lehet kitenni, hogy hűsítsük magunkat. A gyerekek nyugodtan tudnak játszani távol az utcától egy minden oldalról téglafalakkal körbevett zöld területen. Teljes biztonságban tudhatjuk a gyerekeket, és attól sem kell tartani, hogy a zsivaly zavarná a szomszédokat. A téglafalak, a rajtuk futó borostyán, a zöld növények igazi romantikus hangulatot adnak az udvarnak. A szülők barátaikkal, vagy a család többi tagjával együtt összejöveteleket tudnak rendezni a kertben, kellemes nyáresti beszélgetések, vacsorák alkalmával kihasználva ezt a tágas teret. De egy limonádéval, jó könyvvel napozni is kitelepedhetünk nyugodtan, mert nem zavarhatnak kíváncsiskodók.

Egy régi ház nőtte ki magát az átépítés követően modern, tágas, kényelmes, világos otthonná, ahol a család felnőtt és gyermek tagjai is megtalálják a kedvenc helyüket. Így a család együtt, mégis kényelmesen, egymás személyes terének a megadásával tud együtt élni.

A zárt kapun belépve térkövezett széles udvar fogad, ami végigvonul a ház teljes hosszán, és így több autó is tud parkolni a védett udvarban. A ház közepén elhelyezkedő bejárati ajtón belépve előszoba fogad, ahol leülve tudjuk a cipőnket benti cipőre cserélni. Az polcok, fogasok helyet adnak a kabátoknak, táskáknak, cipőknek, segítve tisztán és rendben tartani a házat.

Az előszobából egy központi elhelyezkedésű folyosó köti össze a lakás különböző szerepű részeit, a szobákat, fürdőt, a nappalit, és tágasság érzését adja, nem kell kerülgetni egymást.

A két szoba egymás mellett van és a ház udvar felőli részén található, ami a tanuláshoz, pihenéshez, alváshoz csendet és nyugalmat ad még nyitott ablakoknál is. A gyerekszobát helyezték el az udvarra néző szobában a nagy ablak és a rengeteg természetes fény miatt, ami sokkal jobb a gyerekek szemének a tanuláshoz, játékhoz, mint a mesterséges fény. A szülői háló kisebb ablaka a szomszéd telek felé nyílik, fejmagasságban van, és erősíti a hálószoba bensőséges hangulatát, intimitását, hiszen nem pillanthat be senki az ablakon. A hálószoba kényelmes és intim hangulata egy nagy franciaággyal tehető még hangulatosabbá, és a szobában elfér egy hatalmas, mindent elnyelő gardróbszekrény is, amiben el lehet tüntetni a ruhákat.  

Az lakás szíve az egy légterű nappali – étkező -amerikai konyha, ahol nagyon jól átgondoltan különülnek el a szerepek. Nagyon esztétikus és jó érzékkel megválasztott sötét színű tapéták jelzik a különböző tereket, ami különlegességet, eleganciát ad a finom pasztell árnyalatú falakkal együtt. A nappalit a bal oldali sarokban elhelyezkedő kanapé mellett a falon vízszintesen futó fekete-bronz különleges tapéta jelöli ki, vele szemben a televízióval egy egységet képezve. Kényelmes, hívogató hely pihenéshez, filmnézéshez, vagy olvasáshoz a család minden tagjának. Az étkezőasztal a székekkel az ablak előtt hat személy számára ad helyet mindennapi használatban, de más elrendezésben még többen ülhetnek le, így nyugodtan lehet nagyobb családi, baráti összejövetelekkel feldobni a mindennapokat. A korszerű, felszerelt konyha egy beugró részben kapott helyet, ami finom átmenettel választja el a nappali többi részéről. Ez azért jó, mert minden főzéshez szükséges eszközt itt koncentráltak és egy kamra is segíti a háztartásban szükséges dolgok elrendezését és tárolását.

A fürdőszoba a szobák és a nappali között van, könnyen elérhető egy kézmosáshoz vagy a lefekvés előtti tisztálkodáshoz sem kell messzire menni. A kádban relaxálhatunk hideg téli estéken, a zuhanyfülkében pedig a mindennapi gyors tisztálkodást tudjuk megejteni, de itt van a mosógép is, ami azért jó, mert a vizes tevékenységek egy helyen találhatók.

 A különálló, kényelmes szép WC a bejárat mellett van, ami külön öröm lehet azok számára, akik szeretik az illem helyét távolabb tudni a lakás többi részétől, és nyugodtan, szégyenérzet nélkül végezni a dolgukat. 

A háznak van egy férfibirodalom kialakítására alkalmas helyisége a szobák mögött, de az udvarról nyílóan. A gáz és vegyestüzelésű kazán itt van, de úgy alakították ki ezt a részt, hogy egy fallal leválasztható, és ki lehet akár egy további lakószobát is alakítani belőle, különösen, hogy nagyon világossá teszi az udvarra néző ablakon beáradó természetes fény. Kiváló hely fúrásra, faragásra, bütykölésre, munkára, így nem kell műhelyt építeni, vagy az értékes szerszámok helyével szűkösködni.

A házhoz fatároló és pince is tartozik, el lehet tenni zárt helyre a kukát, a fát, a kerékpárokat. A pincében helye van a zöldségeknek, de akár festékeket is tudunk hűvös helyen tárolni. A fáskamra lécekkel szegélyezett oldala kiváló hely a házőrzői kötelességet komolyan vevő házi kedvenc (kutya) elzárására is, ha vendéget fogadunk, így nem kell attól tartani, hogy kellemetlen találkozásban lesz része valakinek. A házban és a hozzá kapcsolódó pincében, fatárolóban minden háztartási feladatnak megvan a maga jól elkülönült, rendezett helye, így a szépségen kívül a rend és tisztaság is könnyen megvalósítható.

Az utca rendezett, nyugodt, a szomszédban rendes emberek laknak, jó a közbiztonság. Kerékpárral, kocsival mindenhová el tudunk jutni a városban, de közel van a városközpont is és a Dunapart is. A Dunaparton kiváló kerékpározási lehetőség van. A nemzetiparkon keresztül húzódó árvízvédelmi gáton akár Horvátországba is át tudunk ruccanni, ha változatosságra vágyunk.

Nagyon szerethetők a házban és a kertben megjelenő finom és ízléses részletek, a tapéták, az üvegtégla, a naplementéig napfényes nappali-konyha, a kertben a régi épületek lebontása után meghagyott romantikus kiülők. A gondozottság, tisztaság, átgondoltság, igényesség finom harmóniája fogadja az ide belépőket. A ház új tulajdonosa is biztosan talál olyan szívet melengető részleteket, érzést itt, amit nem szeretne a továbbiakban nélkülözni.

Keressen, nézze meg, szeressen bele, éljen itt boldogan! Ne maradjon le róla!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Videó az ingatlanról

Szűcs Judit
 • +36 70 328-xxxx Megmutat