15.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Nyugodt környezetben családi ház eladó az Ipoly folyótól 300 m-re! (Hivatkozási szám: 3908)

2660 Ipolyszög, +36 30 439-8211
  • alapterület: 81
  • telek mérete: 1613
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • igen
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • cserépkályha fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a jó állapotú, napfényes, keleti tájolású, kiváló elhelyezkedésű ingatlant kiscsaládosoknak, pároknak és nyugdíjasoknak ajánlom.

 

A ház, Ipolyszögnek egy csendes utcájában található. Ha szereti a folyópartot, egy reggeli sétával a napra felkészülve összeszedheti gondolatait, vagy egy fárasztó nap után feltöltődhet.

 

A ház hasznos alapterülete 81 m², amely két szobából, egy nappaliból, konyhából, spejzből és fürdőszobából áll. A WC a fürdőszobával egy helységben található.

 

A közművek közül víz, villany és csatornahálózat a házban, gáz pedig az utcában van. A fűtés fatüzelésű kályhákkal megoldott. Az épület falazata tégla, a szobákban fa nyílászárók vannak, a többi helyiségben műanyag.

 

A telek mérete 1613 m², a kertben gyümölcsfák (alma, szilva, dió) találhatóak és egy pár szőlőtőke is fellelhető. Veteményes kert kialakítására alkalmas a terület, ha saját részre szeretne termelni tiszta élelmiszert. Az udvarban található fúrt kút segítségével, költséghatékonyan lehet pótolni a növények vízigényét. Állattartásra is alkalmas a hátsó rész, hiszen egy csirkeól rendelkezésre áll.

 

Ipolyszög Budapesttől 75 km-re, Balassagyarmattól 7 km-re helyezkedik el a 22-es főút vonalon, Nógrád vármegyében magyar-szlovák határ mellett. Munkahelyet többnyire a balassagyarmati ipari parkokban lévő gyárak biztosítanak a helyi lakosoknak. A fővárosba óránként van buszjárat. A településen van óvoda, orvosi rendelő, kisbolt és vendéglátó egység. Természeti adottságok szempontjából is igen kedvező a fekvése, mert a Börzsöny- és a Cserhát hegyvonulatai, a Nyírjesi tavak, valamint a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark mindössze 10 percen belül megközelíthető autóval. Ezért a természet kedvelők és túrázni vágyók számára is tökéletes ez a hely.

 

Ha lát benne fantáziát, vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gréczi Péter
  • +3630439xxxx Megmutat