29.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Örökpanorámás, közművesített dupla telek eladó Zalaegerszeg csácsi városrészében, csodálatos kilátással (Hivatkozási szám: 4007)

8900 Zalaegerszeg, Szarvas Csácsihegy +36 30 267-6032
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1451
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Két szomszédos telek egyben eladó igazán klassz helyen, Zalaegerszeg csácsi városrészében, a csácsbozsoki arborétum közelében. Autóval pár perc alatt bent lehetünk a belvárosban, s közben mégis élvezhetjük a hegyi nyugalom csendjét. Víz és áram a telkekre behúzva, szennyvízcsatorna és gáz nincs a közelben. Mindkét telken egy-egy gazdasági épület áll. Ez a településrész rendkívül barátságos, az utcában csupa szépen gondozott, takaros porta sorakozik, rengeteg az életvitelszerűen itt lakó család. Ajánlom azoknak, akik egy nagyobb területen kívánnak növényt termeszteni, gyümölcsöt érlelni, szemet gyönyörködtető környezetben; de lakóingatlan építésére is kiválóan alkalmas a helyszín, ideális választás kisgyermekes családoknak, aki szeretnék, ha a lurkók nyugodt környezetben, de mégis a városközpont közelségében nőnének fel.

 

Az egykoron két falucskából (Csács és Bozsok) álló peremkerület mindig is a környékbeliek éléskamrájának számított. A két község 1888-ban egyesült Csácsbozsok néven, az új települést 1963-ban csatolták Zalaegerszeghez. Ma már a vármegyeszékhely egyik kiránduló paradicsomának számít, arborétuma, kockásliliom mezője, túraútvonalai, valamint medvehagyma-lelőhelyei miatt. A közelben élelmiszerbolt, óvoda és általános iskola is található.

 

A Zalaegerszeg Megyei Jogú Város építési szabályzatáról szóló 25/2016. (II. 7.) önkormányzati rendelet értelmében az ingatlanok kertes mezőgazdasági terület besorolásúak (Mk-2).

Az Mk-2 jelű kertes mezőgazdasági övezetben a növénytermesztés, a gazdasági célú haszonállat-tartás, továbbá az ezekkel kapcsolatos, a saját termék feldolgozására, tárolására és árusítására szolgáló építmény és telkenként legfeljebb egy, legfeljebb két lakást tartalmazó lakóépület helyezhető el.

 

A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 1500 m2-re vetítetten 5% + 1500 m2 feletti telekterületre vetítetten 3%

 

Beépítési mód: oldalhatáron álló

 

A megengedett legnagyobb beépítési magasságok:

gazdasági épület elhelyezése esetén: homlokzatmagasság: 5,5 m; épületmagasság: 4 m

lakóépület elhelyezése esetén: homlokzatmagasság: 6,5 m; épületmagasság: 5 m

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőségeket rejtő, befektetésnek is tökéletes dupla telek, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat