19.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Saját stílusra kialakítható családi ház eladó nyugodt környezetben! (Hivatkozási szám: 3651)

3178 Varsány, +36 30 439-8211
  • alapterület: 163
  • telek mérete: 1399
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • igen
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt az ingatlant olyan fiatal pároknak, családosoknak és a zajtól elvonulni vágyó nyugdíjasoknak ajánljuk, akik saját stílusra, kedvük szerint szeretnék kialakítani új otthonukat.

Nyilvánvalóan a képek alapján az ingatlan teljes felújítást igényel, de van két jó hírem is!

A ház új hőszigetelő, műanyag nyílászárókat kapott a közelmúltban, ráadásul. a bontási munkálatoknak vége, már csak felújítani szükséges.

Jelenlegi elrendezés szerint három tágas szoba, fürdő és WC egyben, előszoba és spejz áll rendelkezésre, továbbá a konyhából akár egy amerikai konyhás nappali is kialakítható. Az alaprajz a korábbi tervek szerint lett elkészítve, vagyis az ott látható helyiségek nincsenek kőbe vésve, rugalmasan változtathatóak elképzelés szerint! 

A két melléképület (garázs és tároló) a főépülettel egybe lett építve, mindkettő 31-31 m²-es és külön bejáratuk van. A tárolóból nyílik egy pince, amely a ház alatt található. Az ingatlan összközművesített.

 

A kert 1200 m²-es, két nagy diófa található rajta. A terület alkalmas arra, hogy a család megtermelje az éves zöldség szükségletét, vagy a kertet parkosíthatja is és oda kiülve élvezheti a hely nyugalmát. A növények vízigényét a kert közepén lévő fúrt kút segítségével lehet pótolni.

Rendkívül barátságos és segítőkész a szomszédság. Varsányban minden rendelkezésre áll, ami a mindennapi élethez szükséges: pékség, élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, általános iskola, óvoda és étterem. Egy folyamatosan fejlődő és rendezett településről beszélünk, a közelmúltban lett az iskola felújítva, valamint új sportcsarnok épült.

A település Szécsénytől 5 km-re, Balassagyarmattól 20 km-re és Budapesttől 100 km-re található. A közelben található Hollókő, amely a világörökség része, az Országos Kéktúra útvonala, a szécsényi Forgách kastély és várkert része.

 

Ha lát benne a fantáziát, vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gréczi Péter
  • +3630439xxxx Megmutat