38.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Sopronban teljesen felújított 2 szobás téglalakás eladó! (Hivatkozási szám: 4120)

9400 Sopron, Táncsics Mihály utca +36 30 368-3388
  • alapterület: 45
  • telek mérete: 20
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • padló fűtésű
  • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Sopron belvárosától alig néhány perc sétányira, a Táncsics Mihály utcában, egy 4 lakásos társasházban találtható ez a 2 szobás, igényesen felújított tégla építésű lakás. Ön lehet az első, szerencsés, aki a felújítás után birtokba veheti. Az ingatlant ajánlom egyedülállóknak, mert bőven van hely a mindennapi élethez, ugyanakkor nem lesznek kihasználatlan helyiségek. Továbbá alkalmas fiatal párok első szerelmi fészkéül, vagy azon idősebb korosztály számára, akik otthonukat kisebbre cserélnék. Befektetésnek is kiváló, hiszen azonnal kiadható.

Az ingatlanban a főfalakat kivéve mindent teljesen újjáépítettek: a falak minőségi szigetelést kaptak ezentúl a tető is szigetelve lett,cserélve lettek a  víz – és villanyvezetékek, stb. Tehát az új tulajdonosnak még nagyon sokáig nem kell felújítással foglalkoznia. Amikor belépünk az ingatlanba, az új műanyag ajtón keresztül a konyhába érkezünk. Könnyű lesz ezt a konyhát szellőztetni, miután levettük a védőfóliát az új főzőlapokról, vagy becsuktuk az új Bosch sütő ajtaját, hiszen tripla üveges műanyag ablak is van itt. A napaliból egy teljes értékű, biztonságos lépcsővel rendelkező galériába jutunk, ami hasznosításának csak a fantáziája szab határt. A lépcső alatt végre lesz helyünk a pakolásra, de beépíthető ez is, s úgy akár új dízájnt kaphat ez a közlekedő. A fürdőszobában tágas zuhanykabin is a kényelmet szolgálja.  A szoba világos, letisztult, berendezhető nappalinak vagy akár szobának is leválasztható. A lépcsőn feljutva egy kisebb galéria mellett egy másik szoba vár minket. Az otthon melegét a padlófűtés is biztosítja. A felújítások még nem értek teljesen véget, mert a falakra színezett külső vakolat is kerül még a napokban, és ez benne van az eladási árban. A lakás lekerített kb 20 nm-es kiskerttel is rendelkezik. Az ingatlannal szemben van egy kb 15 nm-es tároló, amelyre új tetővel, szigeteléssel, új nyílászárókkal, mosdó-zuhanyzó beépítéssel kis szobát is kialakíthatnak Önnek; igényektől függően már 3 millió Forinttól van rá ajánlatunk. 

A ház előtt ingyenes a parkolás. A közelben pedig megtalálható bölcsőde, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár, boltok, stb. míg a város gyalog is elérhető kb 10 perces sétával.

Az ehhez hasonló lakások rendszerint túl hamar megtalálják a párjukat. Ha elnyerte az Ön szívét, akkor ne húzza az időt. Vegye fel velem a kapcsolatot, és legyen Ön a szerencsés! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a gyöngyszemet.

Büki Bernadett
  • +36 30 368-xxxx Megmutat