14.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szerkezetkész családi ház csendes tiszta községben eladó! (Hivatkozási szám: 3813)

7775 Magyarbóly, +36 20 627-7792
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 941
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület

INGATLAN LEÍRÁSA

Azoknak a családoknak ajánlom ezt a magyarbólyi, 100 m2 -es családi házat, akik teljesen a saját ízlésükre szeretnék formálni új otthonukat és nem rettennek vissza a felújítás fáradalmaitól, cserébe pedig sokkal kedvezőbb áron jutnak hozzá egy ingatlanhoz. Belső építész partnerünk azoknak tud segíteni, akiknek szimpatikusabb az igények kijelölése után a kulcsrakész ingatlanba beköltözni.

A három nagy szoba és a ház többi helyisége mind az egyedi igények szerint alakítható. Az ingatlan határtalan lehetőséget rejt, hogy itt alakítsa ki álmai otthonát. 

 

A külső nyílászárók már ki lettek cserélve, ami lefarag a felújítás költségeiből. Új a tetőzet teljes egészében (tetőszerkezet, lécek, alátétfólia, cserepek) és az eresz csatorna is! Az egyedi igények felmérése után, a teljes belső (víz-, villany-, és gáz) vezetékrendszerek újra cserélése megtörténik. Így ezzel a házzal sokáig nem lesz teendője.

 

A fürdőszobától külön található az illemhelység. Az ebédlő hatalmas, igazi családi reggelik és ünnepi alkalmak színtere lesz. Szeretne madárcsicsergésre ébredni? Itt biztosan megteheti!

 

A ház 841m2 udvara számos lehetőséget nyújt melléképületek létrehozására, de ha valaki a kerti sütögetést kedveli, itt bőven akad hely a grillező, vagy egy kemence kialakítására. A gyerekekre is gondolván, mászóka és medence is felállítható. Az egész ingatlan a lehetőségek tárháza. 

 

Ha felkeltette figyelmét ez a kiváló ár-érték arányú ingatlan, hívjon, tekintse meg és legyen az Öné mielőbb! 

 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan vásárlásához igénybe venni, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Kocsis Attila
  • +36 30 550-xxxx Megmutat