52.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szügyön több szintes, nagy családi ház várja új tulajdonosát! (Hivatkozási szám: 4111)

2699 Szügy, +36 30 439-8211
 • alapterület: 150
 • telek mérete: 974
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs
 • HH Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez az ingatlan gyermekes családoknak kitűnő választás, mert mindenkinek lesz elég helye, akár több generáció részére is. Befektetők részére szintén tökéletes lehet munkásszállónak, vagy két különböző lakás kialakítására, valamint vállalkozás részére, ugyanis az egyik garázs szerelőaknával ellátott és elfér benne egy nagy teherautó is. Rengeteg lehetőség rejlik ebben a házban, csak a képzelőerőn múlik, hogy mire lehet még hasznosítani.

A tulajdonosa nagy gondossággal építette, ahol több mint 40 évig élt. Ez idő alatt tovább bővítette, így lett kialakítva 2 lakrész, 2 garázs és 380 V-os erősáram is kiépítve. Falazata tégla, a tető alu trapézlemezből van, amely alatt megfelelően le van szigetelve. Az egyik tetőtérbe épített szoba stílusosan galériával lett bővítve.

A ház 5 szobából, 2 fürdőből, két garázsból, egy kazánházból áll, illetve a nappali és az étkező egyben van. Eltolt szintjeinek köszönhetően az ingatlanban további szobákat lehet kialakítani. A fűtés gázcirkón keresztül történik radiátorok hőleadásával, továbbá vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, valamint egy hangulatos cserépkályha színesíti a nappalit, ami szintén működő képes.

A nappali tágasságának és otthonos kialakításának köszönhetően a család központi színtere lehet, illetve egy kisebb baráti társaság fogadására is alkalmas.

Szeretné, ha gyermekének nagy tere lenne a szabadban játszani? Egy 800 m²-es udvar ezt lehetővé teszi, illetve egy jól felszerelt játszótér található 200-300 m-re az ingatlantól.

Kertészkedés esetén az öntözéshez nem kell a vezetékes vizet használnia, mivel a szükséges vízellátást egy bőséges hozamú ásott kút biztosítja. A kert kis ráfordítással lenyűgöző látványt fog nyújtani, és kiváló lehetőséget kínál a pihenésre.

Az ingatlan Szügynek az egyik zsákutcájában található, amely a nyugalmat garantálja. Az erkélyre kilépve maximálisan megtapasztalhatja ezt a környezetet. Ide kiülve egyszerűen élvezheti a napsugarakat, de kikapcsolódhat egy könyv társaságában is egyaránt.

Szügyöt Nógrád megye leggazdagabb falujaként tartják számon, mivel négy nagy multinacionális vállalat a település önkormányzatát gazdagítja. Balassagyarmattól 5 km és Budapesttől 85 km-re található. A közsgében van általános iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség, amelyek 3-5 perc sétával elérhetőek.

Elnyerte a tetszését? Vegye fel velem a kapcsolatot a részletekért. Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gréczi Péter
 • +3630439xxxx Megmutat