33.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Tágas, eltolt szintes családi ház várja új gazdáját Érsekvadkerten! (Hivatkozási szám: 3779)

2659 Érsekvadkert, +36 30 439-8211
 • alapterület: 100
 • telek mérete: 787
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • igen
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt az ingatlant elsősorban családoknak ajánlom, mert a házban három nagy szoba található, valamint az egyik garázs is könnyen átalakítható szobává. Továbbá befektetőknek is kiváló választás, ugyanis a tetőtérben további három szoba kialakítható!

 

Érsekvadkert egyik csendes utcájában került eladó sorba ez az eltolt szintes, kényelmes méretű családi ház. Az ingatlannak nagyon jó az elhelyezkedése, mindössze 10 perc sétára található a falu központja, ahol a buszmegálló, az új óvoda és bölcsőde, könyvtár, polgármesteri hivatal, közösségi ház és boltok helyezkednek el.

Az általános iskola 3-4 perc, az orvosi rendelő pedig 5 perc gyalog.

 

A háznak van egy utcafronti bejárata és meg lehet közelíteni az udvarról is. A földszinten található két garázs, egy szoba, a konyha, fürdő, a WC és a spejz. Az egyik garázs konyhának volt használva legutoljára, jelenleg az ajtaja le van zárva és beépített szekrény van előtte. Csak az új tulajdonos fantáziáján múlik, hogy mire használja, majd ezt a helyiséget. Továbbra is működhet konyhaként, vagy nappaliként, illetve hálószobának is használható, vagy újra garázsként is funkcionálhat az ajtó felszabadításával. A másik garázs szerelőaknával van ellátva, így autószerelő műhely is kialakítható. A szerelőakna, akár zöldség, gyümölcs tárolására is alkalmas.

 

Az ingatlanba központi fűtés lett beszerelve, amely vegyestüzelésű kazánnal és gázkazánnal is működtethető. 380 V-os ipari áram is rendelkezésre áll az épületben.

 

A ház alapterülete 100 m². A jelenlegi hasznos terület 130 m², vagyis 83 m² a földszinten és 47 m² az emeleten. Az emeleten két szoba található, mindkét szobából nyílik egy ajtó az erkélyre, ahol nyugalomban fogyaszthatja a reggeli kávéját, vagy egy fárasztó nap után kiszellőztetheti a fejét.

 

Akár egy tisztasági festéssel beköltözhető állapotba tehető a lakás.

 

Az ingatlanhoz tartozik további két melléképület. Az egyik egy nagy tárolóhelyiség, amelyet műhelyként is használtak korábban és egy kistehergépkocsi parkolására is alkalmas, az oldala pedig ki van bővítve egy kukoricagóréval. A másik épült egy csirkeólból, egy tyúkólból, nyúl ketrecekből és egy kisebb tárolóból áll. A korábbi tulajdonosok itt termelték meg saját részre a szükséges hús mennyiséget. A melléképületek között, egy szőlőlugason keresztül jutunk a kertbe, ahol megtermelheti a család részére szükséges zöldségeket vagy parkosíthatja a helyet és ide kiülve élvezheti a hely nyugalmát. A kertben található két körtefa, egy sárgabarackfa egy pár málnatő és egy szilvafa.

 

A község Budapesttől 65 km-re, Váctól 35 km-re, Rétságtól 10 km-re és Balassagyarmattól 15 km-re helyezkedik el a 22-es főút vonalon, Nógrád megye délnyugati részén. Munkahelyből nincs hiány a környéken, a rétsági- és a balassagyarmati ipari parkokban lévő gyárak számos munkalehetőséget biztosítanak. A fővárosba óránként van buszjárat. Természeti adottságok szempontjából is igen kedvező a fekvése, mert a Börzsöny lábánál található, illetve a Cserhát hegyvonulatai és a Bánki-tó, mindössze 10 percen belül megközelíthető autóval. Ezért a természet kedvelők és túrázni vágyók számára is tökéletes ez a hely.

 

Ha lát benne a fantáziát, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gréczi Péter
 • +3630439xxxx Megmutat