20.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Veszprém, Csatárhegyen eladó kertes családi ház,1500 nm telekkel! (Hivatkozási szám: 3845)

8200 Veszprém, Csatárhegy +36 30 657-9384
  • alapterület: 46
  • telek mérete: 1502
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • kandalló

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladóvá vált Veszprém belterületétől 6 km-re fekvő, de közigazgatásilag Veszprémhez tartozó,

zártkerti besorolású szőlőhegyen ez az állandó lakhatásra alkalmas, 2 emeletes téglaház pincével és mindez 1600 négyzetméteres telken. Nagyon jó hír, hogy az új rendelet szerint 30 % a telek beépíthetősége és ez további lehetőségeket nyit meg.

 

Ez a Csatár-hegyi házat olyan pároknak, családoknak ajánlom, akik imádják a természetet, és ki akarják használni a telek által adottlehetőségeket az önellátásra, szeretnék a saját gyümölcsfájukról frissen szedni a barackot, almát, szilvát, diót. Ezt mind meg lehet valósítani ezen a helyen.

 

A lakótér két szinten helyezkedik el. Az alsó szinten egy konyha, nappali és zuhanyfülkés fürdőszoba található, a felső szintet pedig hálószobának alakították ki a jelenlegi lakók. A nappaliban egy kandallóval lehet romantikus hangulatot teremteni, de az igazi kényelmet fűtés terén egy felső kategóriás Split klíma képviseli, ami most lett beszerelve és 10 év garancia van rá.

 

A telken található egy 20 négyzetméteres faház, ami akár tárolásra, vagy műhelynek egyaránt használható. A házhoz van egy 10 m³-es téliesített ciszterna.

A meleg vízről 120 literes bojler gondoskodik. A ház alatt egy 26,5 m²-es száraz pince található, aminek igazi ékessége egy 5,6 négyzetméteres boltíves borospince.

 

Az a legelőnyösebb ebben az ingatlanban, hogy egy megyeszékhelyű lakás árak töredékéért juthat egy kertes házhoz, viszont a királynék városa pár percnyi utazással elérhető. De a sportolás hívei a hegy alatt futó kerékpárosutat is igénybe vehetik és gyönyörű tájon áthaladva tekerhetnek be a kulturális főváros bármelyik programjára, rendezvényére és nem kell a parkolással bajlódni.

 

Amennyiben belekóstolna a természetközeli, nyugodt életbe, ahol senkihez nem kell alkalmazkodnia, abban az esetben hívjon mielőbb, mert ár/érték arányban nem talál a környéken jobbat!

Tóth Tímea
  • +36 30 657-xxxx Megmutat